Νέα
Ο Ηλίας Γκότσης μιλάει για την Κατερίνα Δαλάκα: Για ποιο λόγο θεωρεί ότι ψηφίστηκε περισσότερο από τον κόσμο;
Best of TV
«Είχα κάνει αίτηση για το Survivor, αλλά με πήραν στο Power of Love»
Celebrity News
Η Όλγα Πηλιάκη ποζάρει με σέξι μαγιό και στην παραλία και “κόβει” την ανάσα!
Celebrity News
Ηλίας Γκότσης: «Την περίοδο που περνούσα από casting για το Survivor…»
Home / Celebrity News / Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει στο Πρω1νό: “Πούλησα έξι σπίτια και ζω στο ενοίκιο”

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει στο Πρω1νό: “Πούλησα έξι σπίτια και ζω στο ενοίκιο”

to proino

Συνέντευξη στο Πρω1νό παραχώρησε ο Ζάχος Χατζηφωτιούο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί σε πιο προσωπικά του ζητήματα. Αρχικά, εξήγησε πως ένα πρωινό πήρε την απόφαση να πουλήσει όλα τα σπίτια του, έτσι ώστε να προλάβει την κρίση που θα χτυπούσε τα ακίνητα. “Πούλησα έξι σπίτια και τώρα ζω στο ενοίκιο, 600 ευρώ.”, τόνισε.

Η κουβέντα οδηγήθηκε και στις γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του, αποκαλύπτοντας: “Και οι πέντε χωρισμοί μου ήταν πολιτισμένοι. Πέντε σπίτια έκανα και τα παράταγα και έφευγα. Περίπου όλες οι γυναίκες ίδιες είναι. Ένα μεγάλο ποσοστό τους ενδιαφέρει το οικονομικό”. Αναφερόμενος στους έρωτες του, μίλησε για για την Τζένη Καρέζη: “Όταν παντρεύτηκα την Καρέζη, λέγανε κονόμησε. Όταν την παντρεύτηκα έπαιρνε 9,500 δραχμές το μήνα. Ποιος τα πλήρωνε τα ρούχα;”

Η κουβέντα του με τη δημοσιογράφο ολοκληρώθηκε, αποκαλύπτοντας της ότι είναι 95 ετών και πως οι φίλοι του φεύγουν από τη ζωή: “Οι φίλοι μου πεθαίνουν σιγά-σιγά. Φέτος μου πέθαναν τρεις-τέσσερις”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Φουρέιρα: Μιλάει για τη σχέση της με την Γιάννα Τερζή και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μίλησαν μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας

×