Celebrity News

H Peugeot σου δίνει το απόλυτο κίνητρο για να…μεγαλώσεις την οικογένειά σου!

Μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις όταν έχεις μεγάλη οικογένεια, είναι να βρεις ένα μεγάλο αυτοκίνητο που να είναι άνετο για όλους ώστε να μπορείτε να κάνετε οικογενειακώς ταξίδια χωρίς πρόβλημα.

H Peugeot, με το λιοντάρι ως logo, προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους πελάτες της δημιουργώντας αυτοκίνητα με ανέσεις και μοναδικές προδιαγραφές που καλύπτoυν κάθε ανάγκη ενός οικογενειάρχη.

Fan fact! Το διάσημο λιοντάρι που αποτελεί το logo της Peugeot δημιουργήθηκε για να συμβολίσει την αντοχή των προϊόντων της Peugeot, την ευελιξία και την ταχύτητα. Aυτά τα 3 στοιχεία τα παρέχει η εταιρία σε κάθε της μοντέλο.

3 λόγοι για να αποκτήσεις το Peugeot 5008

#1. Μοναδικό στιλ

Τα 7θέσια ευρύχωρα αυτοκίνητα της Peugeot διαθέτουν εκπληκτικό στιλ και εξωτερική εμφάνιση που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Λεπτομέρειες όπως τα φώτα ημέρας LED, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά και οι μοντέρνες ζάντες αλουμινίου, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να ξεχωρίζουν.

#2. Ασφάλεια

Επιπλέον, η Peugeot δημιουργεί οικογενειακά αυτοκίνητα που είναι απολύτως ασφαλή με μια πληθώρα εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν : το σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEBS – Automatic Emergency Braking System) με δυνατότητα αναγνώρισης οχημάτων αλλά και πεζών, το σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση επικίνδυνης μείωσης απόστασης, το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης των ορίων ταχύτητας, καθώς και το σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης απόσπασης της προσοχής του οδηγού (DAA1 – Driver Attention Alert).

#3. Άνεση

Με 7 ανεξάρτητες θέσεις, το ολοκαίνουργιο Peugeot 5008 SUV έχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού του, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Οι έξυπνες λύσεις όπως η δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης των καθισμάτων της 3ης σειράς ή η αναδίπλωση στο επίπεδο του πατώματος για το κάθισμα του συνοδηγού, δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια πρακτικότητα. Ενώ οι μπροστινοί επιβάτες απολαμβάνουν το νέο PEUGEOT i-Cockpit®, οι πίσω έχουν την τιμητική τους ! Οι επιβάτες της 2ης σειράς έχουν στη διάθεσή τους ρυθμιζόμενη κλίση της πλάτης στα καθίσματά τους, τραπεζάκια στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων, καθώς και κουρτίνες για τα πλευρικά παράθυρα.

Το Peugeot 5008 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για πολύτεκνους και μεγάλες οικογένειες. Πρόκειται για ένα 7θέσιο αυτοκίνητο που προσφέρει όλες τις ανέσεις χωρίς περιορισμό στην ποιότητα. Στην Peugeot θα βρείτε τα αυτοκίνητα 7 και 9 θέσεων που χρησιμοποιούν κορυφαίες καινοτομίες, είναι ιδανικά για μονοήμερες εκδρομές στην παραλία, διαδρομές προς και από το σχολείο και για διακοπές. Το νέο 5008 7 θέσεων χρησιμοποιεί το εσωτερικό Multi-flex της Peugeot. Είτε κατεβάζοντας τις θέσεις είτε όχι, υπάρχουν δεκάδες συνδυασμοί για να πειραματιστείτε. Και αν η προσβασιμότητα είναι σημαντική για την οικογένειά σας ή την επιχείρησή σας, το Expert Tepee 9 θέσεων διαθέτει δύο συρόμενες θύρες για να διευκολυνθείτε στην φόρτωση εξοπλισμού ή στην αποβίβαση των επιβατών.

Επιπλέον η Peugeot έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα VIP (Very Important Prices), το οποίο δίνει αξία σε αυτούς τους πελάτες είτε είναι πολύτεκνοι, είτε είναι ΑΜΕΑ. Παρακάτω μπορείς να δεις αναλυτικά τις ειδικές κατηγορίες πελατών αλλά και τις οικονομικές λύσεις που προσφέρει η εταιρία. Οι ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ λαμβάνουν σημαντικό όφελος που σχετίζεται με τη μη καταβολή ή την καταβολή μέρους του τέλους ταξινόμησης.

• ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ – οχήματα έως 2.000cc
Τέλος Ταξινόμησης : 0%
ΦΠΑ: 24%

• ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ – οχήματα > 2.000cc
Τέλος Ταξινόμησης : 50%
ΦΠΑ: 24%

• ΑΜΕΑ (67% αναπηρία) – οχήματα έως 1.650cc
Τέλος Ταξινόμησης : 0%
ΦΠΑ: 24%

• ΑΜΕΑ (67% αναπηρία) – οχήματα 1.651 έως 2.000cc
Τέλος Ταξινόμησης : 30% του Τέλους Ταξινόμησης της αντίστοιχης επιβατικής έκδοσης
ΦΠΑ: 24%

• ΑΜΕΑ (67% αναπηρία) – οχήματα >2.000cc
Τέλος Ταξινόμησης : 58% του Τέλους Ταξινόμησης της αντίστοιχης επιβατικής έκδοσης
ΦΠΑ: 24%

• ΑΜΕΑ (80-100% αναπηρία)
Τέλος Ταξινόμησης : 0%
ΦΠΑ: 24%

• ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ

Τέλος Ταξινόμησης : 0%
ΦΠΑ: 0%
Παράβολο: 120€

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα VIP στο επίσημο site της Peugeot ΕΔΩ!