Μαλλιά
Το πιο ρομαντικό ραντεβού της χρονιάς πλησιάζει κι εμείς σας έχουμε τα ιδανικά χτενίσματα
Tips & Trends
Fashion Alert: 4 είδη κοσμημάτων που θα φορέσεις ξανά και ξανά όλο τον χειμώνα!
Μαλλιά
Η Cara Delevingne φόρεσε το πιο συγκλονιστικό αξεσουάρ μαλλιών ever
Παιδί
Σε έξαρση η γρίπη -Όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι γονείς!
Home / Celebrity News / Η εξομολόγηση γνωστού παρουσιαστή: «Θα ήθελα να έχω 10 παιδιά, αλλά αργήσαμε να κάνουμε παιδιά και δυσκολευτήκαμε!»

Η εξομολόγηση γνωστού παρουσιαστή: «Θα ήθελα να έχω 10 παιδιά, αλλά αργήσαμε να κάνουμε παιδιά και δυσκολευτήκαμε!»

Ο Θανάσης Πάτρας δηλώνει στην κάμερα του Happy Day πως τα τηλεοπτικά του σχέδια είναι σε ύπνωση, με την έννοια ότι συζητά, αλλά τίποτα δεν έχει κλείσει και αποκαλύπτει στην Ελένη Μουστάκη και στοιχεία της προσωπικής του ζωής.

«Είμαι 15 χρόνια με τη γυναίκα μου. Στα 7 χρόνια είναι η φαγούρα, μετά ξεκίνα τον μπλάστρι. Η γυναίκα σου αν σε χτυπάει 3 φορές την ημέρα, ξέρεις εσύ τον λόγο! Η γυναίκα μου ήταν σταθερά διπλά μου σε σημείο παρεξηγήσεως. Ερχόταν συχνά στις εκπομπές που έκανα.

Η κόρη μου είναι μια θεά, τελείωσε την Α’ Δημοτικού, με αγαπάει γι’ αυτό ακριβώς που είμαι! Η κόρη είναι η μόνη γυναίκα που σε αγαπά για αυτό που είσαι ακριβώς! Θα ήθελα να έχω 10 παιδιά, αλλά αργήσαμε να κάνουμε παιδιά και δυσκολευτήκαμε! Δεν μπορέσαμε! Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευτυχία για τον άνθρωπο να κάνει πολλά παιδιά!

Τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή είναι σε ύπνωση! Έχω συζητήσει κάποια πράγματα, πάντα κατά καιρούς συζητάω, πάντα κατά καιρούς κάνω προσπάθειες και αποπήρες να κάνω πράγματα και σε μικρότερα κανάλια. Θέλω να έχω επαφή, από τη άλλη όμως είναι πράγματα κατά καιρούς που μου έχουν προταθεί, τα οποία δεν θα τα έκανα καλά! Έφυγα από το Epsilon και έμεινε η Αντελίνα γιατί δεν γινόντουσαν τα πράγματα όπως έπρεπε! Το θέμα είναι να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να είναι ξεκάθαρες οι εξηγήσεις, δηλαδή όταν λες κάτι, να το κάνεις! Θα ήθελα πολύ να κάνω την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Ο Πέτρος Κωστόπουλος  δεν είναι για πρωί, είναι πιο βραδινός τύπος!»

Διαβάστε ακόμα:
«Δεν θα ήθελα να κλειστώ στο ασανσέρ με τον Δημήτρη Παπανώτα…»

Η έκπληξη του Άρη Μακρή! Τι συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή και το X Factor;

Με πυρετό η Φαίη μας στο Πρω1νό

×