Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1-«Είναι αστείο…»

Γιώργος Λιάγκας

Η Μαρία Κορινθίου αποτελεί πλέον παρελθόν από την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε πριν μερικές ώρες μια σχετική και άκρως λιτή ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη ηθοποιό, μέσα από την οποία «της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως είναι «κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες» που απομένουν.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου

«Έβγαλε μία ανακοίνωση το πρωί ο ΑΝΤ1 που αφορά τη Μαρία Κορινθίου, μία λιτή ανακοίνωση. Αν εγώ τόσα χρόνια έχω χτίσει μία σχέση ειλικρίνειας, είναι επειδή σας κοιτάζω στα μάτια και λέω πάντα την αλήθεια μου. Παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, όπως έχει διαμορφωθεί φέτος. Είναι μία εκπομπή που η ζωή μας τα έφερε έτσι που είναι infotainment εκπομπή, που στο μεγαλύτερο μέρος της βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους. Σας έχω πει ότι του χρόνου αυτή η ομάδα θα αυξηθεί κατά ένα μέλος που θα κάθεται εδώ και δύο που θα βγαίνουν σε παράθυρα για να λένε την άποψή τους.

Αν με ρωτούσατε αν θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με εμπορικά, θα σας απαντούσα πως όχι. Γιατί δεν μπορώ να τα κάνω εγώ. Όμως, η πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση είναι μία ζώνη που φέρνει έσοδα στα κανάλια. Κι αν τα κανάλια δεν έχουν έσοδα, δεν θα έχω δουλειά εγώ και καμιά 40αριά άτομα που δουλεύουν στην εκπομπή. Οπότε εγώ αφού δεν μπορώ να κάνω εμπορικά, θα ήθελα μία εκπομπή μόνο με περιεχόμενο. Απλά τα πράγματα. Όμως δεν είναι δικός μου ο ΑΝΤ1», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε: «Το εμπορικό του κάθε καναλιού επιλέγει μία γυναίκα η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να προβάλλει τα εμπορικά θέματα του σταθμού. Αυτή ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Κορινθίου, δεν ήταν μία επιλογή περιεχομένου. Ήταν η επιλογή μίας γυναίκας που μπορούσε να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα που συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις, δεν ήταν στη διαδικασία παραγωγής αυτής της εκπομπής και για να μην είναι άκομψο, ήταν δίπλα στη Λίτσα στα ζώδια και στην μαγειρική.

Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία είχε πρόβλημα μαζί μου. Τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ, την αγαπώ και την εκτιμώ. Πιστέψτε με, όπως την αγαπούσα και την εκτιμούσα, το ίδιο θα την αγαπώ και αύριο. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα.

Θα μου το έλεγε. Είναι και άνθρωπος που τα λέει. Τα είπε και σε μία κάμερα την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία -που τονίζω ξανά ότι δεν την έκανα εγώ γιατί δεν με αφορούσε- δεν πήγε καλά, δεν θα πάρω μέρος επειδή είμαι στον ΑΝΤ1. Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από τις δηλώσεις της Μαρίας και χωρίς να το συναρτώ με τη Μαρία, δεν είναι καλό όταν φεύγουμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα… Κρίμα είναι που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες. Είναι αστείο».

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ο κόσμος της Μαρίνας και του Μάνου γκρεμίζεται συθέμελα με το σπάνιο σύνδρομο που έχει το μωρό τους

Δημήτρης Λάλος: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου -«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυνατή»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Μελίνα Μεταξά: «Βγήκε υποψήφια με τη δική μου ψήφο και έφυγε, το παιχνίδι είναι σκληρό»