Επιδερμίδα
Άμεσο εφέ lifting; Η Θεανώ Μπέλλα λέει ναι και αποκαλύπτει τον τρόπο να το πετύχετε
Διατροφή
Πες ναι στους πειρασμούς χωρίς τύψεις: Αυτά είναι τα γλυκά με τις λιγότερες θερμίδες
Editor's choice
Τα beauty προϊόντα που μοσχομυρίζουν λεβάντα και έχουν τις ευεργετικές της ιδιότητες
Star Style
Οι 10 κανόνες στιλ της Victoria Beckham που θα σε εμπνεύσουν πολύ!
Home / Celebrity News / Ο Πάνος Καλίδης μιλά για τη μάχη του με την κατάθλιψη – «Άρχισα να μην κοιμάμαι, να μην τρώω, να μην κάνω σεξ…»

Ο Πάνος Καλίδης μιλά για τη μάχη του με την κατάθλιψη – «Άρχισα να μην κοιμάμαι, να μην τρώω, να μην κάνω σεξ…»

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και στο Πρω1νό αναφέροντας πως οι καλλιτέχνες πλέον εκτός από τη φωνή τους στηρίζονται και στην εμφάνιση και πρέπει να προσέχουν. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως κάνει botox, μια φορά το εξάμηνο, όπως πολλοί άνθρωποι του χώρου, ενώ σκέφτεται να κάνει βλεφαροπλαστική.

«Ο γάμος δεν σκοτώνει την αγάπη, σκοτώνει τον έρωτα. Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μαζί, συζούμε, είμαστε ζευγάρι. Σήμερα οι γυναίκες παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους δουλεύουν, είναι αυτόνομες, έχουν πολλά θέλω και τα κάνουν μόνες τους, έχουν το ταμείο τους, τα λεφτά τους.

Η γυναίκα μου με στηρίζει και εγώ εκείνη. Με τρία παιδιά στο σπίτι γίνεται πανικός», δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε για τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Ενώ είμαι ευχάριστος, είμαι καταθλιπτικός. Κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη. Πηγαίνω χρόνια, από τότε που έχασα τον πατέρα μου πριν 11 χρόνια. Συνέπεσε και η περίοδος που κατέβηκα στην Αθήνα για να ξεκινήσω την καριέρα μου εδώ και μου ήρθαν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Όλα ήταν ξένα για εμένα. Έπρεπε να αντεπεξέλθω στη στεναχώρια και στην καινούρια ζωή με τη χαρά που έπρεπε να προσφέρω στον κόσμο. Άρχισα να μην κοιμάμαι, να μην τρώω, να μην κάνω σεξ, όλα αυτά που έχει ένας που έχει κατάθλιψη και αναγκαστικά συμβουλεύτηκα γιατρό. Με πήγε ο επιχειρηματίας που δούλευα σε γιατρό γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω στη δουλειά μου. Μόνο ναρκωτικά δεν έχω πάρει, γιατί λόγω της κατάθλιψης και της αρρωστοφοβίας, τα ναρκωτικά πάντα τα φοβόμουν».

Διαβάστε ακόμα: «Δεν θα ήθελα να κλειστώ στο ασανσέρ με τον Δημήτρη Παπανώτα…»

Η έκπληξη του Άρη Μακρή! Τι συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή και το X Factor;

Με πυρετό η Φαίη μας στο Πρω1νό

×