Celebrity News

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άννα Μαρία Βέλλη – Άρη Μακρή: «Οφείλει να βγει και να πει ότι δεν είναι αυτός που την κακοποίησε, αν όντως δεν είναι αυτός»

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Άρης Μακρής - Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει αποκαλύψει πως στο παρελθόν υπέστη κακοποίηση από σύντροφό της, με πολλούς να πιστεύουν ότι αναφέρεται στον Άρη Μακρή, με τον οποίο ήταν αρκετό καιρό μαζί.

Δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη της γνωστής YouTuber, ο Άρης Μακρής προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος «ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη».

Παρακάτω η ανάρτηση του Άρη Μακρή:

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Μακρής.

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της στον Alpha

Το πρωί της Πέμπτης 7/3 το εν λόγω θέμα συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει πως αν όντως η Άννα Μαρία Βέλλη δεν αναφέρεται στον Άρη Μακρή, πρέπει να βγει και να το πει προκειμένου να «καθαρίσει» το όνομά του.

«Στα social media και μέσα από την ελευθερία του πληκτρολογίου μπορείς να γράψεις το οτιδήποτε, πολλοί έκαναν ευθείες επιθέσεις στον Άρη Μακρή ή πολλοί δεν τον διάλεγαν σε μια δουλειά γιατί τον συνόδευε αυτή η φήμη. Αυτός πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια μπήκε στη διαδικασία να πει ότι “παιδιά, δεν είμαι εγώ αυτός και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η φήμη”.

Νιώθω ότι εφόσον λέει ο ίδιος ότι δεν είναι αυτός, αν όντως δεν είναι αυτός, η Άννα Μαρία Βέλλη ως πρώην σύντροφός του, μπορεί να βγει δημόσια και να τον υποστηρίξει και να πει ότι όντως δεν είναι αυτός. Ας μη πει ποιος είναι αν δεν νιώθει έτοιμη, αλλά το να του “καθαρίσει” το όνομα, αν όντως δεν είναι αυτός, του το οφείλει», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Οι αστυνομικοί μένουν άναυδοι από την απρόσμενη ανακάλυψή τους στο βουνό

Διονύσης Παπανδρέου: Μιλά για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη «Γη της Ελιάς» -Το spoiler για το τέλος του “Φίλιππου”

Θεοφανία Παπαθωμά: Πήρε το μεταπτυχιακό της στη Νομική Σχολή -Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία της!