Άσκηση
Τα πιο καυτά κορμιά της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν ποια γυμναστική κάνουν το Καλοκαίρι
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μελιτζάνες παπουτσάκια!
Editor's choice
Βακτηριακή κολπίτιδα: Ο τρόπος να την αντιμετωπίσετε είναι απλός και γρήγορος
Tips & Trends
7 αγαπημένες influencers και τα co-ords που επιλέγουν για να «ρίξουν» το instagram!
Home / Food&Living / Ιδέες Διακόσμησης / Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές για το καθάρισμα μικρών χώρων!

Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές για το καθάρισμα μικρών χώρων!

Οι μικροί χώροι είναι πιο εύκολοι στο καθάρισμα, σωστά; Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και πως ακόμα και τα πολύ μικρά σπίτια έχουν τις δικές τους προκλήσεις.

Επειδή στα μικρά σπίτια αξιοποιείται κάθε εκατοστό, οι επιφάνειές τους είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην ακαταστασία. Αυτό ισχύει και για τα αντικείμενα που δεν έχουν επιστρέψει στη θέση τους – μπορούν εύκολα να κάνουν έναν χώρο άνω κάτω. Συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις και να διατηρήσετε τον μικρό σας χώρο καθαρό!

Επενδύστε σε μία καλή ηλεκτρική σκούπα Για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει σπιθαμή σκόνης στο σπίτι σας, θα πρέπει να επενδύσετε σε μία καλή ηλεκτρική σκούπα. Οι φθηνές ηλεκτρικές σκούπες δεν θα σας προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεστε και πάντα κάτι θα μένει… πίσω.

thehomeissue_smallplaceclean1-843x562

Δημιουργήστε μια πρακτική ρουτίνα Ένα μικρό δωμάτιο μπορεί να γίνει ακατάστατο μέσα σε λίγα λεπτά – ακόμα και αν ένα μόνο αντικείμενο φύγει από τη θέση του γίνεται ιδιαίτερα ορατό. Δημιουργήστε λοιπόν μια ρουτίνα για να είναι όλα πάντα όσο πιο τακτοποιημένα γίνεται. Ξεκινήστε από το κρεβάτι και εξασφαλίστε ότι κάθε πρωί θα είναι στρωμένο. Έπειτα εφαρμόστε μία ρουτίνα και για άλλα πράγματα του σπιτιού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

×