Παιδί
Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!
Μακιγιάζ
H Charlize Theron άφησε την κόρη της να της κάνει το make up και πρέπει να δείτε το αποτέλεσμα!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
Η καζάκα επέστρεψε: Δες 3 τρόπους για να την προσθέσεις στα καθημερινά σου looks
Home / Food&Living / Κάν' το Μόνη / 5 tips για να διατηρήσεις πεντακάθαρη την πισίνα σου!

5 tips για να διατηρήσεις πεντακάθαρη την πισίνα σου!

Καλοκαίρι σημαίνει μπάνια, μπάνια και πάλι μπάνια. Αν έχεις πισίνα στο σπίτι σου μπορείς να απολαμβάνεις τα μπάνια σου σε καθημερινή βάση. Ωστόσο οι λεκέδες από αντηλιακά λάδια και  μεταλλικά άλατα δυσκολεύουν αρκετά την κατάσταση και δεν σε αφήνουν να χαρείς τη βουτιά σου όπως θα ήθελες.

Παρακάτω θα δεις τα 5 tips που θα σε σώσουν και θα σε βοηθήσουν να έχεις πεντακάθαρη πισίνα όλο το καλοκαίρι.

#1. Έλεγξε τακτικά το ύψος του νερού που υπάρχει στην πισίνα σου. Λιγότερη ή περισσότερη ποσότητα νερού μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σωστή λειτουργία της πισίνας αλλά και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

#2. Καθάρισε τα φίλτρα της πισίνας σου ειδικά μετά από καταιγίδες και άσχημες καιρικές συνθήκες.

#3. Τσέκαρε το pH της πισίνας ώστε να διατηρείται ανάμεσα στο 7.2 και στο 7.8. Όσο πιο καλά ρυθμισμένο είναι το pH τόσο καλύτερα θα γνωρίζεις και εσύ την ποσότητα χλωρίου που πρέπει να βάλεις.

#4. Χρησιμοποίησε το ειδικό δίχτυ για να απομακρύνεις τα σκουπιδάκια. Ανέθεσε αυτή τη δουλειά (με την επίβλεψή σου) στα παιδάκια σου που σίγουρα θα την απολαύσουν ή σε κάποιον ειδικό επαγγελματία.

#5. Ωραία όλα τα παραπάνω αλλά σου έχουμε ένα ακόμα tip που θα σε βοηθήσει να έχεις την πισίνα σου πεντακάθαρη χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι ιδιαίτερα. Τα χημικά της AQUASPOT είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και βοηθάνε ώστε να απολυμαίνεται το νερό της πισίνας σου εύκολα και αποτελεσματικά. Πρόκειται για χημικά άριστης ποιότητας που πληρούν τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ασφαλείας χημικών προιόντων.

Μπαίνοντας σε αυτό ΕΔΩ το link μπορείς να συμπληρώσεις μια αίτηση και να κερδίσεις 10% έκπτωση στην αγορά των χημικών προιόντων AQUASPOT.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα: PISCINES AQUASPOT

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο: www.aquaspot.gr

Διεύθυνση: Αχαιών 33, Άνω Πετράλωνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9563273

E-mail: [email protected]

×