Μαλλιά
Hair inspo: Η Olivia Palermo σου δίνει την καλύτερη ιδέα για το weekend!
Μόδα
Η Φαίη μας δίνει 4 λόγους για να φορέσουμε τις Western Boots όλο τον Μάρτιο
Μαμά-Παιδί
Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Με το χέρι στο στήθος” και “Χομ: Πρώτος φίλος, ο τελευταίος του είδους του”!
Editor's choice
To μανικιούρ της Chrissy Teigen είναι μεγάλο trend και πανεύκολο -Φτιάξτε το μόνες σας το weekend!

Συνδυάζοντας μοναδικά την παράδοση με την καινοτομία και κατανοώντας απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες σπουδών των μαθητών, η Νέα Γενιά Ζηρίδης πρωτοπορεί έμπρακτα στην εκπαίδευση που προσφέρει και ανακοινώνει μια νέα, αποκλειστική συνεργασία με την Cambridge International Schools ενώ εισάγει την χρήση i-Pads σε όλα τα μαθήματα.

Ziridi ipad

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει την προαιρετική παροχή ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που οδηγεί στην εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, με την εποπτεία και τη σφραγίδα του πανεπιστημίου του Cambridge παράλληλα με την απόκτηση του Εθνικού Απολυτηρίου Λυκείου. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού παράλληλα με το δικαίωμα εισαγωγής τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσα από πανελλαδικές εξετάσεις.


Ziridi ipad2
Μια ακόμα πρωτοπορία, είναι η εισαγωγή των iPads στην εκπαίδευση των παιδιών από τη Δ’ Δημοτικού έως και την Α’ Λυκείου, με σκοπό να αφομοιώσουν καλύτερα οι νέοι τις γνώσεις μέσα από τεχνολογικά διαδραστικά μαθήματα που ευνοούν τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την εφευρετικότητα  του κάθε παιδιού ξεχωριστά. 

Δες ακόμα: Μαθαίνω Παίζοντας!

×