nomads

Ανέστης Βλάχος: Το μήνυμα της οικογένειάς του για την κατάσταση της υγείας του

Από χθες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο 87χρονος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος.

Ο γνωστός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου παλεύει για την υγεία του, η οποία είναι βεβαρημένη από προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Ο γιος του, Ηρακλής μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ανέφερε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Σήμερα θα έλεγα ότι είναι καλά. Χθες δεν θα το έλεγα και τόσο εύκολα. Σήμερα θα το πω, αισιοδοξούμε. Έχει κάνει μια σειρά εξετάσεων, σε λίγες ώρες θα είμαστε σε θέση να έχουμε κάτι πιο διασαφηνισμένο.
Του έκανε πολύ καλό ότι κάποιοι άνθρωποι τον αναγνώρισαν. Αυτό του έδωσε ένα κίνητρο για να παλέψει περισσότερο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα πάμε καλά. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά.

Ακόμα δεν υπάρχει μια ιατρική γνωμάτευση. Ακόμα κάνουμε εξετάσεις. Από χθες έχει υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων εγκεφαλογραφήματα, καρδιολογικές. Πιστεύω από το μεσημέρι και μετά θα μας πουν κάτι πιο σαφές. Έχει υποστεί ταλαιπωρίες από προηγούμενα εγκεφαλικά επεισόδια», ανέφερε ο γιος του

Δείτε όσα ανέφερε:

Το μεσημέρι της Τετάρτης η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου ενημέρωσε σχετικά με την υγεία του και σε δημόσιο μήνυμά της αναφέρει:

«O πατέρας και παππούς μας, Ανέστης Βλάχος, εισήχθη εχθές, 27 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.
Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, από την πρώτη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά το γεγονός πως το σύστημα υγείας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας και της έξαρσής της αυτό το διάστημα και με την φροντίδα τους, ο Ανέστης Βλάχος, ανέλπιστα γρήγορα ανέκτησε τις δυνάμεις του.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, του έγινε μοριακό τέστ ανίχνευσης του κορονοϊού κατά την προσέλευση του στο νοσοκομείο, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.
Οι γιατροί, έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του και για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν γρηγορότερης ανάκαμψης του οργανισμού του.
Θέλουμε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και την διοίκηση, αλλά και τον εφημέριο του νοσοκομείου, π. Σιλουανό Καλαντζή, που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό μας, όπως επίσης και όλον τον κόσμο, που με διαφόρους τρόπους, εκφράζει καθόλα συγκινητικά την αγάπη του στο πρόσωπό του και συμπαραστέκεται προσευχητικά στη δοκιμασία του.
Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα. Eίμαστε αισιόδοξοι πως με τη βοήθεια Του Θεού και τις ευχές όλων σας, σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του, κοντά μας.
Με εκτίμηση,
Η οικογένεια.»

Διαβάστε ακόμα:

Η Paris Hilton διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι φουλ ερωτευμένος! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 23χρονη σύντροφό του

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η ομάδα της! Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA