Ομορφιά

8 DIY τρόποι για να ανανεώσεις τα παλιά κραγιόν!

Λιπ γκλος: Βάλε στο χέρι σου λίγο κραγιόν και λίγη βαζελίνη και ανακάτεψέ τα. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η θερμοκρασία του χεριού σου λειτουργεί τέλεια στο προιόν και δίνει περισσότερη λάμψη στα χείλη σου.

Χρώμα με διάρκεια: Αν θες να διατηρείς το κραγιόν σου για αρκετές ώρες τότε ακολούθησε το εξής τρικ. Βάλε μία στρώση κραγιόν στα χείλη σου και στη συνέχεια σκούπισε ταμποναριστά με ένα χαρτί. Βάλε ακόμα μία στρώση και ξανασκούπισε. Με αυτόν τον τρόπο το κραγιόν ποτίζει στα χείλη σου και δε μένει απλά στην επιφάνεια.

Γραμμή με κραγιόν: Αν έχεις πρόβλημα να βρεις τη σωστή απόχρωση μολυβιού για να ταιριάζει με το κραγιόν σου, τότε μπορείς να κάνεις το εξής: Βάλε σε ένα πινελάκι για τα χείλη λίγο κραγιόν και άστο να στεγνώσει για λίγη ώρα. Στη συνέχεια κάνε τη γραμμή των χειλιών σου και μετά πέρνα τα χείλη σου με το ίδιο κραγιόν.

Ρουζ της στιγμής: Ανακάτεψε λίγη ποσότητα κραγιόν με λίγο αγρανέλαιο στο χέρι σου και στη συνέχεια άπλωσέ το στα μάγουλά σου για ένα τέλειο ρουζ της στιγμής. Απέφυγε τις πολύ έντονες αποχρώσεις γιατί το αποτέλεσμα δε θα είναι και πολύ κολακευτικό.

Κραγιόν..στα μάτια: Η διάσημη make up artist Σάρον Ντόσετ, στην Εβδομάδα Μόδας χρησιμοποίησε λίγο κραγιόν για τις άκρες των ματιών. Πάρε και εσύ ένα ροζ, διαφανές ή καφέ κραγιόν και βάλε λίγο στην εξωτερική γωνία του ματιού για λίγη λάμψη.

Η ώρα της χημείας: Αν σου αρέσει να δημιουργείς, τότε μπορείς να δημιουργήσεις τη δικιά σου απόχρωση κραγιόν, ανακατεύοντας 2-3 αποχρώσεις (της ίδιας εταιρείας καλύτερα) και βάζοντας το μίγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 δευτερόλεπτα. Έτσι θα έχεις ένα κραγιόν που δε θα φοράει καμία άλλη!!

Δημιούργησε λιπ γκλος: Ανακάτεψε μισό λιποζάν με το 1/4 ενός κραγιόν και φτιάξε ένα λιπ γκλος στη δική σου αγαπημένη απόχρωση.

Ουράνιο τόξο: Το συγκεκριμένο λουκ το είδαμε στην πασαρέλα και μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Πάρε 3-4 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν και βάψε τα χείλη σου με διαφορετική απόχρωση σε λωρίδες. Χρησιμοποίησε ένα πινελάκι για να μπορέσεις να τραβήξεις ίσιες γραμμές.

Διάβασε ακόμα: Η μαγιονέζα είναι το beauty μυστικό της Μπλέικ Λάιβλι! Δες πού τη χρησιμοποιεί