Ομορφιά

Beauty Blender ή Πινέλο Mακιγιάζ; Ιδού η απορία!

Kαι ενώ πολλά κορίτσια βολεύονται καλύτερα με την κλασσική παλιά τακτική που θέλει το υγρό make up να απλώνεται με τα χέρια,η βιομηχανία των καλλυντικών διαρκώς μας αιφνιδιάζει με κάτι καινούργιο που κυκλοφορεί.

Έτσι τελευταία βλέπουμε περισσότερο το σφουγγαράκι μακιγιάζ που έχει το σχήμα αυγού –beauty blender ή make up sponge παρά πινέλα στα γυναικεία μπουντουάρ!

Εγώ από τότε που μπήκε στη ζωή μου το beauty blender δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ πινέλο όταν βάζω foundation ή κονσίλερ.

Τα χέρια δεν με βόλεψαν ποτέ γιατί μετά “δεινοπαθούσα” να βγάλω το προϊόν!

Σου προτείνω εάν θέλεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα να χρησιμοποιείς και εσύ αυτό το μαγικό σφουγγαράκι που κάνει το glowy skin,ομοιόμορφη εφαρμογή χωρίς “μπαλώματα” για αψεγάδιαστο μακιγιάζ!

Μια τέλεια βάση δημιουργείς ουσιαστικά, έναν καμβά για να ολοκληρώσεις μετά το make up look σου.

Η χρήση του είναι απλή και πανεύκολη. Δεν έχεις παρά να το βρέξεις (ναι βρεγμένο έχει την τέλεια απόδοση) να τοποθετήσεις το foundation σου στο πρόσωπο και να το απλώσεις.

Μπορείς έτσι να βάλεις και το primer σου ή το υγρό highlighter!Πετυχαίνεις τέλεια φωτοσκιάσεις και σμίλευση των χαρακτηριστικών του προσώπου επίσης λόγω του σχήματός του-της αιχμηρής άκρης .Απλά είναι “σύμμαχος ομορφιάς” με τα υγρά προϊόντα!

Για το concealer υπάρχει ένα τόσο cute μικροσκοπικό σφουγγαράκι που είναι εύχρηστο και ένα beauty tool που σε βοηθάει για την καλύτερη τοποθέτηση του προϊόντος στην κόγχη του ματιού! Με έχει σώσει!

Και τα δύο καθαρίζονται με φυσικό σαπούνι (το λιγότερο μια φορά την εβδομάδα) και τα αφήνεις τα στεγνώσουν πάνω σε ένα χαρτομάντηλο!

Τα επίπεδα πινέλα με πυκνό τρίχωμα προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη οπότε εάν την επιθυμείς go for it! Ωστόσο λίγα πινέλα (και πρέπει να τα ψάξεις) απλώνουν φυσικά και ομοιόμορφα το προϊόν χωρίς να αφήνουν “γραμμές”!

Tελευταία κυκλοφορούν σφουγγαράκια και σε άλλα σχήματα όπως διαμάντι, κώνος, με πιο στρογγυλεμένες άκρες που δεν κάνουν τη διαφορά πιστεύω και περισσότερο βγήκαν για λόγους marketing παρά ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ψηφίζω το αυγό, το πρώτο που κυκλοφόρησε, το τίμιο!

Εσύ τι θα χρησιμοποιήσεις;

Διάβασε ακόμα:

Τι θα έλεγες για χρωματιστή μάσκαρα; Έρευνα αγοράς για playful μακιγιάζ!