Ομορφιά

Paris Fashion Week 2024: Τα δυο beauty looks που ξεχωρίσαμε

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι είναι σε πλήρη εξέλιξη και δυο fashion shows που ξεχώρισαν και έκαναν αίσθηση ήταν αυτά του οίκου Dior και Saint Laurent.

Στην πασαρέλα για το Fall/Winter 2024-2025 collection είδαμε δυο beauty trends και συγκεκριμένα δυο χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα και το 2025. Καλά δεν το συζητώ τι χαμό θα κάνουν όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη. Το magenta αλλά και το peach fuzz είναι τα δυο trends σε χρώμα στο μακιγιάζ και αποτυπώθηκαν τέλεια στα fashion shows.

Τι πρέπει να βάλεις λοιπόν στο νεσεσέρ σου asap; Μια φούξια και μια ροδακινί σκιά!

Saint Laurent Fall/Winter 2024-2025 – Peach Fuzz μακιγιάζ

Ματ επιδερμίδα στο φυσικό της χρώμα, bitten lips δηλαδή χείλη που φαίνονται σαν δαγκωμένα με αυτήν την ελαφριά φυσική κοκκινίλα αλλά και ροδακινί σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού είναι η πρόταση του οίκου Saint Laurent!

Dior Fall/Winter 2024-2025 – Magenta Power

Aλαβάστρινη επιδερμίδα καλά ενυδατωμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πέρα από το έντονο παιχνιδιάρικο και χρωματιστό βλέμμα. H magenta creamy σκιά στην κόγχη του ματιού πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Οι πασαρέλες μας δείχνουν τις τάσεις και εμείς, που το ψάχνουμε λίγο παραπάνω με το μακιγιάζ, ετοιμαζόμαστε για πειραματισμούς!

Πηγή φωτογραφιών: Peter White/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: 4+1 αόρατα glow foundation, για λαμπερή επιδερμίδα