Ομορφιά

To beauty gadget που όλες θέλουμε στο μπουντουάρ μας!

ψυγειάκι καλλυντικά

Ένα beauty gadget που δε φαντάζεσαι ότι πρέπει να μπει στη ζωή σου είναι το μίνι ψυγειάκι, ιδανικό όχι για τα φρούτα και τα λαχανικά σου αλλά για τα προϊόντα περιποίησης. Ναι καλά άκουσες, η νέα τρέλα του Tiktok είναι το “mini fridge” που όλες το γεμίζουν με skincare products και το οργανώνουν!

@gradstudentdiaries skincare fridge 🪩🤭 #skincare #skincareroutine #beautygifts #skincarefridge #beautyinfluencer #glowrecipe #laneige #youthtothepeople #theinkeylist #faded #ordinaryskincare #charlottetilbury #makeuptutorial #trending #lifestyleblogger #fyp #ReasonForBooking ♬ kill bill sza – xxtristanxo

Και δεν είναι μόνο θέμα μόδας αυτό το ψυγειάκι και αισθητικής στο μπουντουάρ σου! Αλλά ένα gadget ανάγκης. Αυτό γιατί ειδικά κάποια προϊόντα αναγράφουν ότι πρέπει να κρατούνται σε δροσερό και ξηρό μέρος και επιπρόσθετα οι συνθήκες συντήρησης στο ψυγειάκι προσφέρουν ένα έξτρα boost δροσιάς, ενίσχυσης των συστατικών και διατήρησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα σε ερεθισμένο δέρμα η αίσθηση δροσιάς ανακουφίζει άμεσα ενώ κάποια προϊόντα όπως αυτά σε μορφή gel απορροφώνται καλύτερα αν είναι κρύα.

Ποια είναι αυτά όμως τα προϊόντα; Και τι θα κερδίσεις αν επενδύσεις σε ένα τέτοιο ψυγείο; (Που μεταξύ μας είναι χάρμα οφθαλμών!)

Ήδη ανέφερα τα προϊόντα σε μορφή gel καθώς πολλαπλασιάζεται η αίσθηση δροσιάς όμως πιο αναλυτικά οι οροί είναι ιδανικό να μπαίνουν στο ψυγείο καθώς διατηρούν καλύτερα την πυκνότητα τους.

Οι sheet masks είναι μια τέλεια ευκαιρία για την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία καθώς τις απλώνεις παγωμένες στο ξηρό και κουρασμένο σου πρόσωπο.

Τα face mists που ο σκοπός τους είναι με το ψέκασμα να σε δροσίζουν και να σε ανακουφίζουν το κάνουν με το παραπάνω αν τα χρησιμοποιήσεις αφού τα έχεις βάλει στο ψυγείο.

@the.skincare.lab Thank me later ♥️ #28DaysOfEucerin #skincarefridge #fyp #GRWM #DuetDoWet #Selfcare #amazonfinds #viral #amazonmusthaves #minifridge ♬ Love Songs x No Police Funk Mash Up – L.Dre

Όλα τα είδη μασάζ προσώπου όπως τα gua sha, τα jade rollers κτλ βοηθούν πάρα πολύ στα πρηξίματα του προσώπου εάν είναι παγωμένα.

Τέλος τα φυσικά χειροποίητα και μη καλλυντικά θέλουν εκ των πραγμάτων ψυγείο λόγω των συστατικών τους και της μη χημικής επεξεργασίας.

Τελικά θα επενδύσεις σε ένα τέτοιο θαυματουργό ψυγειάκι;

Μια ματιά ακόμα:

Το σαπούνι της “γιαγιάς” είναι το πολυχρηστικό προϊόν ομορφιάς που χρειάζεσαι!