Ομορφιά

Curtain bangs: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν τις υιοθετήσετε!

Οι περισσότερες από εσάς αγαπάτε πολύ τις curtain bangs. Τις εμβληματικές αφέλειες -φράντζες των Γαλλίδων, εκείνες που έκανε διάσημες η Brigitte Bardot και αναβαθμίζουν το hair look ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας ή την υφή.

Δείχνουν υπέροχες τόσο στα ίσια όσο και στα σπαστά ή σγουρά και είμαστε σίγουρες πως μία φορά στη ζωή σας τις έχετε αποκτήσει.

Και τώρα, που η νέα χρονιά είναι εδώ θέλετε μια αλλαγή. Όχι δραματική αλλά ουσιαστική. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις curtain bangs.

Οι ειδικοί τις προτείνουν ανεπιφύλαχτα αλλά θέλουν να γνωρίζετε μερικά βασικά πράγματα πριν από το ραντεβού σας.

Πρέπει να τις κόψετε πιο μακριές απ’ ότι πιστεύετε πως θέλετε να είναι. Κι αν σας ακούγεται κάπως περίεργο, είναι ένα κανόνας που ακολουθούν πάντα οι hairstylists. Καλύτερα πιο μακριές παρά κοντύτερες που δεν θα μπορείτε να τις στρώνετε.

Σ’ αυτή την περίπτωση μπορούν να διορθωθούν σε στεγνά μαλλιά ενώ αν είναι πιο κοντές το αποτέλεσμα είναι μάλλον καταστροφικό.

Βρείτε μια φωτογραφία της αγαπημένης σας celebrity που θα έχετε μαζί σας όταν επισκεφτείτε τον κομμωτή ώστε να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε. Είναι δύσκολο να εξηγήσετε με ακρίβεια το look που θέλετε να υιοθετήσετε οπότε μια φωτογραφία θα σας σώσει.

H Alexa Chung για παράδειγμα έχει τις τέλειες curtain bangs.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Είναι ιδανικές για σγουρά ή σπαστά μαλλιά. Οι ειδικοί μάλιστα υποστηρίζουν πως είναι ευκολότερο να κάνετε styling στους συγκεκριμένους τύπους απ’ ότι στα ίσια όπου θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σεσουάρ και βούρτσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brianna Wright (@briannalwright)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

5 αρώματα για να φορέσεις τώρα στις γιορτές και να μείνεις αξέχαστη!

Αυτές οι κρέμες σώματος μυρίζουν φανταστικά!

Βρήκαμε την κρέμα ματιών που κάνει θαύματα μέσα σε 7 μέρες!