Ομορφιά

French beauty: 10 tips για να πετύχεις τη minimal αισθητική των Γαλλίδων

γαλλίδα

Η γαλλική ομορφιά χαρακτηρίζεται από τη minimal προσέγγιση στο μακιγιάζ έτσι και οι συμβουλές ομορφιάς συχνά περιστρέφονται γύρω από την επίτευξη μιας φυσικής, αβίαστης εμφάνισης.

Επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, λαμπερά και συνήθως μακριά με αφέλειες, ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς καθόλου βαρύ μακιγιάζ, ένα κόκκινο κραγιόν και μια μάσκαρα αρκούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The French (@frenchgirldaily)

Ποια είναι τα σημεία κλειδιά στην εμφάνισή τους και τι προσέχουν ιδιαίτερα για να είναι τόσο ξεχωριστές;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να πετύχετε το beauty look των Γαλλίδων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Damas (@jeannedamas)

Περιποίηση δέρματος: Εστιάστε σε μια καλή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Καθαρίστε, ενυδατώστε και προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο. Οι Γαλλίδες δίνουν έμφαση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας όταν πρόκειται για προϊόντα περιποίησης δέρματος. Αγαπούν και στηρίζουν τα γαλλικά beauty brands, που έχουν εξαιρετικά δερμοκαλλυντικά, και είναι σχζολαστικές με την skincare routine τους.

Minimal Makeup: Διατηρήστε το μακιγιάζ ελαφρύ και φυσικό. Οι Γαλλίδες επιλέγουν συχνά μια εμφάνιση “χωρίς μακιγιάζ”, εστιάζοντας στην ενίσχυση των φυσικών τους χαρακτηριστικών.

Περιποίηση μαλλιών: Διατηρήστε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και περιποιημένα, αλλά μην επιδιώκετε την τελειότητα. Συχνά προτιμούν φυσικά ανακατεμένα μαλλιά χωρίς καμία επιτήδευση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The French (@frenchgirldaily)

Αγκαλιάστε τις ατέλειες: Οι Γαλλίδες γιορτάζουν την ατομικότητα και τις ατέλειές τους. Δεν επιδιώκουν μια άψογη εμφάνιση.

Ισορροπημένη διατροφή: Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή με πολλά φρέσκα τρόφιμα. Η υγιεινή διατροφή συμβάλλει στη λαμπερή επιδερμίδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The French (@frenchgirldaily)

Μείνετε ενυδατωμένοι: Πίνετε άφθονο νερό για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και λαμπερό.

Τακτική άσκηση: Ενσωματώστε τακτική σωματική δραστηριότητα στη ρουτίνα σας για να διατηρήσετε τη συνολική υγεία και ευεξία.

Άρωμα: Ένα χαρακτηριστικό άρωμα είναι απαραίτητο. Είναι ένα σημαντικό και αξέχαστο μέρος της γαλλικής ομορφιάς.

Αυτοπεποίθηση: Η αυτοπεποίθηση είναι βασικό στοιχείο της γαλλικής ομορφιάς. Αγκαλιάστε τα μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας γιατί αυτά σας κάνουν ξεχωριστές!

Less is More: Αποφύγετε τις υπερβολικές θεραπείες ή προϊόντα. Η γαλλική ομορφιά έχει να κάνει με την απλότητα και την αποδοχή του εαυτού σας.

Θυμηθείτε, η γαλλική προσέγγιση της ομορφιάς έχει να κάνει με το να αισθάνεστε άνετα και να έχετε αυτοπεποίθηση για την επιδερμίδα σας, να δέχεστε τη φθορά του χρόνου αντί να προσπαθείτε για ένα ανέφικτο ιδανικό.

Μια ματιά ακόμα:

Hair matters: Πόσο συχνά πρέπει να χτενίζουμε τα μαλλιά μας;