Ομορφιά

H Lily Collins υιοθέτησε το πιο γαλλικό hair trend, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Emily in Paris!

Και ποια δεν έχει ονειρευτεί να μένει στο Παρίσι και πόσο μάλλον να κάνει και τη ζωή της Emily, να φοράει τα πιο trendy ρούχα και να παίρνει άπειρα likes;

Μπες ξανά στο κλίμα γιατί η σειρά που λάτρεψες τόσο ετοιμάζεται για τη 2η σεζόν και το ίδιο έκανε και η πρωταγωνίστρια της, Lily Collins, που άλλαξε look λίγες μέρες πριν υιοθετώντας τις πλέον χαρακτηριστικές γαλλικές αφέλειες!

Η ”Emily in Paris” λοιπόν, χωρίς να κρύψει τα υπέροχα και τόσο πλούσια φρύδια της, επέλεξε να κάνει αυτή την αλλαγή που κάνουν συνήθως και οι περισσότερες γυναίκες μέσα στον χειμώνα, προκειμένου να ανανεωθούν και να αλλάξουν λίγο την εικόνα τους.

Διάβασε επίσης: “Emily in Paris”: Ο hairstylist και η make up artist της Lily Collins, μας αποκαλύπτουν όλα τα beauty προϊόντα που χρησιμοποίησαν!

Οι αφέλειες συνιστούν την πιο εύκολη αλλαγή που μπορείς να κάνεις αφού δεν χάνεις μήκος ενώ χαρίζουν έξτρα στυλ αλλά και cool διάθεση στο τελικό αποτέλεσμα.

Και το καλό είναι ότι μέχρι το καλοκαίρι πάντα μακραίνουν άρα δεν πρόκειται να σε ενοχλούν τις ζεστές μέρες του χρόνου.

Ο hairstylist, Gregory Russel, που επιμελείται τα μαλλιά της Lily Collins, μοιράστηκε την αλλαγή αυτή με ένα post στο Instagram αναφέροντας ότι η αλλαγή έγινε μόλις πριν λίγες ημέρες.

Σου άρεσε η αλλαγή της;

Ρίξε μία ματιά:

Δείτε τις αφέλειες που ταιριάζουν σε όλες σας -Σύμφωνα με τους hairstylists!

Έχετε κόψει αφέλειες; Αυτός είναι ο έξυπνος και ανατρεπτικός τρόπος να τις φτιάξετε!