Ομορφιά

Βottleneck bangs: Αυτό ειίναι το trend στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2022

Οι αφέλειες είναι ένα trend που δε θα σταματήσει ποτέ να είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Ειδικά τα τελευταία χρόνια και με τις άπειρες παραλλαγές τους, έχoυν καταφέρει να δημιουργούν και να εδραιώνουν τάσεις που μάλιστα γίνονται viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Αυτό θα δούμε να γίνεται και τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα μιλάμε για τις bottleneck bangs ή αλλιώς τις αφέλειες που μοιάζουν με τον λαιμό ενός μπουκαλιού.

Όπως είδαμε ήδη στο TikTok, γιατί από το όνομα τους και μόνο δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσαν όντως να είναι, οι συγκεκριμένες αφέλειες ξεκινούν με ελάχιστο όγκο στις ρίζες και με λείο φινίρισμα καταλήγοντας κοντά στα μάτια να ανοίγουν και να αποκτούν ένα πιο φουσκωτό χαρακτήρα.

Έτσι, λοιπόν, όπως το μπουκάλι ξεκινάει να είναι στενό και να ανοίγει, έτσι και αυτές που αγκαλιάζουν το πρόσωπο με ιδιαίτερο όγκο ενώ ξεκινούν με πιο ήσυχο προφίλ.

Με ανάλογο look έχουμε ήδη δει την Margot Robbie και την Dakota Jonshon ωστόσο αν αναζητήσεις θα βρεις ελάχιστες αναρτήσεις με το νέο trend, άρα μήπως να το τολμήσεις και να γίνεις εσύ viral;

 

 

Ρίξε μία ματιά:

Παλεύεις με το φριζάρισμα; Θέλεις μαλλιά σαν κομμωτηρίου; Ένα και μόνο προϊόν θα σε σώσει!

Party make up σε 5 κινήσεις: Μην σπαταλήσεις χρόνο αλλά μην συμβιβαστείς κιόλας!