Ομορφιά

Jessica Chastain: Αυτά είναι τα tricks στο μακιγιάζ της

Έχει τα πιο πλούσια και λαμπερά μαλλιά στο απόλυτο χρώμα του χειμώνα το “cowgirl copper” που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε. Η διάσημη ηθοποιός Jessica Chastain είναι και make up lover αφού κάθε της εμφάνιση δημόσια ή μη είναι μελετημένη και πάντα είναι στην τρίχα! Δεν διστάζει μάλιστα να ανεβάζει διαρκώς βιντεάκια στο instagram κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της!

Ένα έξυπνο make up trick που πάντα κάνει όπως λέει είναι η σμίλευση της μύτης της με “nose contouring”. O make up artist της Kristofer Buckle, τον οποίο αποκαλεί χιουμοριστικά πλαστικό χειρουργό, αποκάλυψε τον τρόπο που κάνει τη μύτη της να φαίνεται πιο λεπτή απλά βάζοντας σκούρο creamy bronzer επάνω στο κόκαλο της μύτης.

Δες πως ακριβώς το πετυχαίνει:

Το μυστικό έπειτα είναι να κάνεις το σωστό blend με ένα πινέλο! Στα χθεσινοβραδινά βραβεία “Film Independent Spirit Awards 2024” στην Καλιφόρνια έκανε μάλιστα μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις με super glowy και δροσερή επιδερμίδα γήινες και peachy αποχρώσεις στο μακιγιάζ που βλέπετε είναι must και ταιριάζουν απόλυτα με τα ginger κορίτσια! Τα “mermaid hair” φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν και φέτος το καλοκαίρι!

Με τα κατάλληλα και ποιοτικά καλλυντικά, με smart tricks στο μακιγιάζ και τις σωστές τεχνικές μπορείς να κάνεις θαύματα!

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Kayla Oaddams/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Jewels nails: Νύχια σαν κόσμημα που εντυπωσιάζουν!