Ομορφιά

Johnny Depp: “Θέλω να τα παρατήσω και να σπουδάσω αρωματοποιός” (VIDEO)

Σε ένα σκηνικό που θυμίζει νυχτερινό talk show δύο σπουδαίες προσωπικότητες, δύο δημιουργικοί άντρες που οι πορείες τους διασταυρώθηκαν πριν μερικά χρόνια στο Παρίσι, συζητούν για αυτό που τους ενώνει: τον οίκο Dior και το best selling αντρικό άρωμα Sauvage!

Ο λόγος για τον François Demachy, τον Δημιουργό Αρωμάτων Dior, και τον Johnny Depp, τον star που έχει ταυτιστεί με ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα του Dior, ever! Καθισμένοι ο ένας απέναντι από τον άλλον, με τον κορυφαίο αρωματοποιό να έχει μπροστά του τα μυστηριώδη μπουκαλάκια του, τον διάσημο ηθοποιό να κρατάει στην αγκαλιά του την κιθάρα του και την αρθρογράφο Laurianne Melierre να συντονίζει την συζήτηση, μιλούν ο κάθε ένας για τις… νότες που λατρεύει!

«Συμφωνία σημαίνει να συνδυάζονται αρμονικά όλα τα συστατικά. Μελωδία προκύπτει όταν μυρίζεις τα συστατικά το ένα μετά το άλλο», λέει ο Francois Demachy στον Johnny Depp καθώς εκείνος μυρίζει τα blotter που του πρόσφερε ο αρωματοποιός με το νέο Sauvage. Μετά με τη σειρά του, ο ηθοποιός “μεταφράζει” στην κιθάρα του την έννοια της μελωδίας και των αντιθέσεων: “Θέλω να αλλάξω δουλειά – θέλω να μελετήσω αυτό που κάνετε, να σας ακολουθώ όλη μέρα” είπε ο Johnny Depp ενθουσιασμένος στον François Demachy, και συμπλήρωσε πως  όσο τρελό και να ακούγεται, μπορεί να κάθεται όλη μέρα και να δοκιμάζει αρώματα!

Διαφορετικοί και ταυτόχρονα, τόσο όμοιοι, εξοικειώνονται ο ένας με τον άλλον, υφαίνουν με ευαισθησία τη συζήτηση και μιλούν μέσα από τις νότες τους, τόσο τις μουσικές όσο και τις αρωματικές. Μια αίσθηση αρμονίας πλημμυρίζει το χώρο, καθώς τα ακόρντα τους συνδυάζονται απόλυτα, συμβολίζοντας την τέλεια συνάντηση δύο παράλληλων, μελωδικών κι αρμονικών κόσμων. Συμφωνούν, όλα είναι θέμα υπέροχων συγκυριών, δημιουργικής ασυμφωνίας και αδιάκοπης εξερεύνησης. Μέσα σε λίγες εντυπωσιακές στιγμές, λίγες λέξεις που λέγονται τόσο στα αγγλικά όσο και στα γαλλικά, δημιουργούν μια σπάνια συνάντηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που λατρεύουν τη δημιουργία και την Τέχνη, και που τρέφουν απεριόριστο θαυμασμό ο ένας για τον άλλον.

Το παιχνίδι με νότες είναι ένα αυθόρμητο, ειλικρινές φιλμ. Αποτελεί το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς συναντήσεων μεταξύ εκείνων που δημιούργησαν το νέο άρωμα Sauvage – ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο!

Απολαύστε τους στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Emma Chamberlain έκανε το πιο hot hairstyle της σεζόν!

Βούτυρο Murumuru: Το εξωτικό συστατικό που χρειάζεσαι στο skincare σου

Το δώρο που έστειλε η Selena Gomez στην Britney Spears μας έκανε να ζηλέψουμε (πολύ)