Ομορφιά

Μαύρο ή κόκκινο κραγιόν για το χειμώνα;

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι είδαμε πολλά beauty trends αλλά ξεχωρίσαμε λίγο παραπάνω αυτά τα δύο. Και στις δυο περιπτώσεις βλέπουμε να κυριαρχεί το κραγιόν στο κατά τα άλλα άφαβο πρόσωπο που φυσικά λάμπει!

Από τη μια μεριά έχουμε τον οίκο Mygler με το statement κόκκινο κραγιόν, σε glossy ή ματ απόδοση και από την άλλη έχουμε το εκκεντρικό μαύρο του Valentino που τελικά μπορείς να τολμήσεις και εσύ. Όσο ανατρεπτικό και εάν φαίνεται!

Αυτά τα χρώματα στα χείλη θα πρωταγωνιστήσουν έως και το 2025 καθώς τα catwalks αφορούν την Fall/Winter 2024-2025 των designers!

Mugler

 

Valentino

Επειδή μου έκανε εντύπωση το μαύρο σατινέ κραγιόν δες πώς μπορείς να το πετύχεις και εσύ στα χείλη! Αρκεί ένα μαύρο μολύβι που όλες έχουμε στο σπίτι και ένα διάφανο gloss!

Δες ακριβώς τη διαδικασία…

@isabellrrose love a black lip 🖤🔪 using @novabeauty gloss in “thicc”, Liner in “TBH”, eye pallet in “smoky” #makeup #lipcombo #blacklipstick #tutorial #makeuptutorial #screammovie ♬ original sound – BizzareEnigmas

Πολλές φορές το να τολμάμε στο make up είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε! Και η επιλογή στο χρώμα που θα δώσουμε στα χείλη, είναι καθαρά δική μας απόφαση!

Εξώφυλλο: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Image

Φωτογραφίες: Vittorio Zunino Celotto/Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Paris Fashion Week 2024: Τα δυο beauty looks που ξεχωρίσαμε