Ομορφιά

Όλα για το “nail slugging”: Πόσο απαραίτητο είναι για απαλά άκρα;

Όπως συμβαίνει και με την επιδερμίδα μας, που για να στρώσουν καλά τα καλλυντικά πρέπει να είναι υγιής και ενυδατωμένη, το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα νύχια!

Δεν είναι μόνο τα εντυπωσιακά μανικιούρ και το να ακολουθούμε τις τάσεις με τα πολύχρωμα βερνίκια αναγκαία. Τα χέρια μας χρειάζονται περιποίηση και φροντίδα συστηματικά -ναι, σε καθημερινή βάση, κορίτσια.

Όπως κάνεις λοιπόν μάσκες στο πρόσωπο έτσι πρέπει να φροντίζεις τα νύχια και τα άκρα σου. “Nail Slugging” είναι αυτό λοιπόν.

@cltnailguru The correct way of doing #nailslugging ? #nails #manicure #slugging #cltnailguru #nailtrends #foryoupage #fyp #nailtutorial #nailtiktok ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Η Κορεάτικη κουλτούρα ομορφιάς περιλαμβάνει 3 βήματα για βελούδινα άκρα.

Την απολέπιση, την ενυδάτωση (με λαδάκι και κρέμα) και τέλος το “σφράγισμα” του αποτελέσματος με μια πολύ ισχυρή παχύρρευστη κρέμα ή overnight μάσκα χεριών ή βαζελίνη.

Τότε μόνο τα χέρια μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένα για να δεχτούν το μανικιούρ.

Το “nail spa” είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να προσπερνάμε και να ξεχνάμε!

Ειδικά τώρα τον Χειμώνα τα χέρια μας γίνονται πιο ξηρά και χρειάζονται extra φροντίδα.

Ειδικά προϊόντα όπως λαδάκια για τις παρανυχίδες και ελαφρύ μασαζάκι στο σημείο πρέπει να εφαρμόζονται μια με δυο φορές την εβδομάδα.

Aκόμα και εάν δεν πηγαίνουμε συχνά σε ειδικούς χώρους ομορφιάς, η υγιεινή των χεριών μας, το συχνό κόψιμο, το λιμάρισμα και καθάρισμα είναι πολύ σημαντική!

Ακόμα και οι μάσκες χεριών σαν γάντια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε skip.

Μια ματιά ακόμα: