Ομορφιά

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε έναν “ρόλο” που μιλάει στις καρδιές μας

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, μια μάχη από την οποία βγήκε νικητής – αν και στον ίδιο, όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ως καλεσμένος στην πρεμιέρα του “The 2night Show”, δεν αρέσει να λέει ο κέρδισε τον καρκίνο: “Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο. Και είναι καλό να μην παραιτούμαστε”.

Απόλυτα συνεπής με αυτή τη στάση ζωής, ο Αντίνοος Αλμπάνης ενώνει τώρα τις δυνάμεις του με τη La Roche-Posay με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και την βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών τόσο κατά τη διάρκεια των θεραπειών, όσο και στην περίοδο της αποθεραπείας. Το δέρμα αποτελεί το περίβλημα προστασίας του σώματος σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον και λαμβάνοντας υπόψη ότι το 80% των ασθενών υποφέρουν από δερματικά θέματα κατά την θεραπεία από τον καρκίνο είναι φανερό ότι η διατήρηση της υγείας του δέρματος είναι επιτακτική, για μια επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός κύκλου ογκολογικής θεραπείας.

Οι ιατρικές εξελίξεις έχουν φέρει στο προσκήνιο νέες θεραπευτικές μεθόδους, οδηγώντας σε μια ολοένα και πιο εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή. Όμως, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το δέρμα σε όλο το σώμα υφίσταται αλλαγές, οι οποίες ονομάζονται «δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες» που μπορεί ακόμα και να αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Δύο στους τρεις ασθενείς που υποβάλλονται σε οποιαδήποτε θεραπεία κατά της νόσου, υποφέρουν από ανεπιθύμητες ενέργειες στο δέρμα τους, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είναι επίμονες ή και μόνιμες.

«Σαφώς υπάρχει φόβος όταν μαθαίνεις ότι είσαι άρρωστος. Όμως ο φόβος γίνεται πείσμα και το πείσμα ελπίδα. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες από τις θεραπείες ήταν πολλές. Αρκετές ήταν και δερματικές οι οποίες ήταν επίπονες σωματικά και ψυχολογικά. Τα προϊόντα της La Roche-Posay με βοήθησαν στο να περιοριστούν και να ανακουφιστούν», σημειώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης, ενώ συμπληρώνει: «Μαζί με τη La Roche-Posay μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα. Tην ενημέρωση του κοινού για την αντιμετώπιση των αλλαγών στο δέρμα και το να σταθούμε δίπλα σε ανθρώπους που νοσούν».

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Coach κλείνει ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα σε ένα μπουκάλι!

Bronzer: 4 εύκολοι τρόποι να το εφαρμόσεις

Με αυτό το απλό τρικ θα προστατέψεις τα μαλλιά σου από το χλώριο της πισίνας