Ομορφιά

Πώς να μετατρέψεις το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό μέσα σε 5 λεπτά

Πολύτιμος χρόνος. Τι πιο σημαντικό από το να εκμεταλλεύεσαι τον ελεύθερο σου χρόνο κάνοντας πράγματα τα οποία πραγματικά σε ευχαριστούν αλλά και κυρίως σε ξεκουράζουν. Αναφέρομαι περισσότερο στις καθημερινές ημέρες, όταν έχεις γυρίσει στο σπίτι σου, θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου προκειμένου να αποσυμπιεστείς και να αφήσεις μία δύσκολη μέρα στην άκρη αλλά παρόλ’ αυτά – επειδή είσαι και κοινωνικός άνθρωπος – θέλεις να συναντήσεις την κολλητή σου, να συζητήσετε, να χαλαρώσετε και να τα πείτε όλα. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να καθίσεις μπροστά από ένα καθρέφτη και να σπαταλήσεις έξτρα χρόνο για να ετοιμαστείς ενώ στην πραγματικότητα μπορείς να μετατρέψεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό μέσα σε μόλις μερικά και συγκεκριμένα βήματα; Για μένα η δεύτερη λύση είναι και η προτιμότερη. Γι’αυτό λοιπόν τι σου προτείνω; Να γυρίσεις στο σπίτι σου, να κάνεις ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο, να κάτσεις λίγο στον καναπέ σου και κλείνοντας τα μάτια σου να απομακρύνεις οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και όταν θα πλησιάζει η ώρα για να φύγεις να σηκωθείς και να ετοιμαστείς σύμφωνα με τον τρόπο που θα σου δείξω στο βίντεο παρακάτω.

Πώς να μετατρέψεις το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό μέσα σε 5 λεπτά

Ποια είναι στην πραγματικότητα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις; Θα σου δώσω μόνο μερικά hints.

  • Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να απομακρύνεις την περιττή λιπαρότητα που έχει συσσωρευτεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Μην ξεχνάς πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου καθώς τα ποσοστά υγρασίας της από την διαρκή έκθεση στους εξωτερικούς παράγοντες είναι πάρα πολύ χαμηλά το βράδυ που γυρνάς σπίτι σου.
  • Μην επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου με έξτρα προϊόντα. Φρόντισε να τοποθετείς τα σωστά προϊόντα στα σωστά σημεία για να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
  • Ολοκλήρωσε με ένα κόκκινο κραγιόν που είναι σα να λέμε “πληρωμένη διαιτησία”.

 

Δες όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις παρακάτω για το πώς να μετατρέψεις το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό μέσα σε 5 λεπτά, όπως σου τα δείχνει η beauty vlogger @vasilikos.

 

Ρίξε επίσης μία ματιά:

Το λάθος που κάνεις και δεν εφαρμόζεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ σου να μην είναι βαρύ και να έχει έξτρα διάρκεια

Βίντεο: Δες πώς θα αποκτήσεις τα πιο σαρκώδη χείλη ever (hint: Χρειάζεσαι 4 προϊόντα)