Ομορφιά

Pouty lips: Η νέα viral τεχνική για σαρκώδη χείλη!

Θες να αποκτήσεις κι εσύ ζουμερά χείλη σαν της Kylie Jenner;

Kαι αυτή έχω να σου πω αυτό το beauty hack ακολουθεί πιστά, που θα σου δείξω παρακάτω που είναι πραγματικά θαυματουργό!

Εδώ μιλάμε για μια νέα τεχνική που υπόσχεται σαρκώδη χείλη και το hashtag #poutylips μετρά εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο!

Δεν πρόκειται απλά για overlining στα χείλη! Πέρα από το περίγραμμα, λίγο έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών, βάζεις στα κατάλληλα σημεία και λίγο έξτρα μολύβι!

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ:

@glamwithsuzan Trying @haileybieber pouty lip trick and it’s ? #makeup #fypシ #makeuphacks #beauty ♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

Και ναι το μολύβι χειλιών κάνει θαύματα και μπορεί να λειτουργήσει και ως lip filler χωρίς να χρειάζεσαι ενέσιμο δηλαδή!

Εάν το εφαρμόσεις σωστά στα χείλη έχεις το σούπερ αποτέλεσμα.

Όπως είδες και στο βίντεο χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα καφέ μολύβι. Αφού κάνεις το περίγραμμα, σε καλά ενυδατωμένα χείλη, στη συνέχεια το σβήνεις ταμποναριστά με το δάχτυλο και δημιουργείς δυο τριγωνάκια στο κέντρο των χειλιών αλλά τραβάς και λίγο παραπάνω τις άκρες των χειλιών.

Τα “τριγωνάκια” αυτά μπορείς να τα κάνεις και με ένα πιο σκούρο χρώμα κραγιόν και έπειτα μπορείς να προσθέσεις ένα διάφανο gloss!

@cl4mmyh4nds It’s my first time doing a voice over so idk how to feel #poutylips #lipstutorial #tutorial #pinterest ♬ Good Looking – Suki Waterhouse

Γενικότερα αυτές οι τεχνικές είτε είναι το οverlining, είτε το οval lining ή τα ombre lips, δηλαδή να κάνεις διαβαθμίσεις στα χείλη με διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν, δουλεύουν φούλ και πετυχαίνεις εγγυημένα μεγαλύτερα χείλη!

Μια ματιά ακόμα:

French beauty: 10 tips για να πετύχεις τη minimal αισθητική των Γαλλίδων