Ομορφιά

Tik Tok made me do it: 3 κινήσεις στο μακιγιάζ που αλλάζουν όλα όσα ήξερες!

Πόσες φορές έχεις δει κάτι στο Tik tok και ενθουσιάστηκες τόσο πολύ που είπες “δεν γίνεται, πρέπει να το δοκιμάσω”. Υποψιάζομαι πολλές! Το θέμα είναι αν αυτό πέτυχε! Με εμένα, αυτή η πρόκληση δεν ήταν άλλη από το πώς να πετύχεις το εύκολο lifting και μάλιστα με το μακιγιάζ και με 3 προϊόντα.

Έχουμε ξαναμιλήσει για την δύναμη του μακιγιάζ και πώς αυτό μπορεί να σε μεταμορφώσει αλλά ίσως έχεις στο μυαλό σου κάτι δύσκολο ή και χρονοβόρο. Αυτό που είδα στο tik tok όμως δεν είναι τίποτε από τα δύο. Και μάλιστα, έχει 100% επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, ο τρόπος που πρόκειται να εφαρμόσεις το ρουζ, το contour stick και το concealer μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που αναδεικνύονται τα ζυγωματικά του προσώπου σου δείχνοντάς το μάλιστα και πιο λεπτό. 

Το βίντεο παρακάτω θα σου δείξει τι ακριβώς εννοώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Πριν κλείσω, θέλω να σου μιλήσω λίγο για τα κρεμώδη προϊόντα και τις ιδιότητές τους.

  • Ο κανόνας πλέον ορίζει να εφαρμόζεις πρώτα όλα τα κρεμώδη καλλυντικά σου και έπειτα αυτά σε πουδρένια μορφή για να έχει το μακιγιάζ σου μεγαλύτερη διάρκεια.
  • Καλό είναι να αφήνεις τα κρεμώδη προϊόντα να στεγνώνουν πριν προχωρήσεις στην εφαρμογή των πουδρένιων.
  • Αν δεν σε ενδιαφέρει η διάρκεια αλλά ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, τότε ένα μακιγιάζ βασισμένο σε αυτά, θα σου χαρίσει το πιο φυσικό μα και απίστευτα κολακευτικό αποτέλεσμα.
  • Τέλος, ο τρόπος που μπορείς να τα εφαρμόσεις είναι είτε με πινέλο είτε με τα χέρια αλλά μην ξεχνάς να περνάς ταμποναριστά σε όλο πρόσωπό ένα βρεγμένο blender προκειμένου το ένα προϊόν να “λιώσει” μέσα στο άλλο και το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ φυσικό.

Μία ματιά ακόμη:

Δυσκολεύεσαι με το eyeliner; Το huge trend του Tik Tok θα σε σώσει!

Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τα πινέλα σου -βίντεο!

Ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τα πινέλα σου -βίντεο!