Ομορφιά

Το trend στο μακιγιάζ που σε λίγο θα βλέπεις παντού

Τα trends που κάνουν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες δεν είναι πάντα εύκολο να τα αντιγράψεις. Είναι είτε πολύ περίτεχνα για να τα καταφέρεις, είτε πολύ εντυπωσιακά για την πραγματική ζωή ή απλά δεν ταιριάζουν σε όλες. To dotted eyeliner trend ωστόσο δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω! Όπως λέει το όνομά του, αποτελείται από τελίτσες με το eyeliner σου και συγκεκριμένα κάτω από τα μάτια…

dotted eyeliner trend

Το είδαμε στην μαύρη και την γαλάζια εκδοχή του στις πασαρέλες και μας ενθουσίασε γιατί είναι ΠΟΛΥ κολακευτικό και πραγματικά πανεύκολο!

dotted eyeliner blue

το μόνο που έχεις να άνεις για να το αντιγράψεις είναι να βουτήξεις μια μπατονέτα στο eyeliner σου και στην συνέχεια να κάνεις μια μεγάλη τελεία στο κέντρο του κάτω βλεφάρου, ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες σου.

dotted eyeliner how to

Οι celebrities έχουν ήδη αρχίσει να το αντιγράφουν με πρώτη από όλες την trend setter Zoe Kravitz.

dotted eyeliner zoe kravitz

Και η super fashionable Emma Roberts όμως το αντέγραψε πολύ πρόσφατα και ολα αυτά αποφδεικνύουν πως σιγά σιγά θα αρχίσουμε να το βλέπουμε παντού!

dotted eyeliner emma roberts

Ταιριάζει σε όλες, μπορεί να το κάνει η κάθε μια και είναι απλά παιχνιδάκι το να το αντιγράψεις. με λίγα λόγια είναι το τέλειο trend!

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα καλύτερα μεικάπ. Τελεία και παύλα.-

Πες αντίο στα σπυράκια με το μυστικό των Φαραώ

Διάβασε πως θα δυναμώσεις τα νύχια σου με ελαιόλαδο