Επιδερμίδα
Το αγαπημένο serum της Kim Kardashian μειώνει τους πόρους και στοιχίζει 20 ευρώ!
Ιδέες Διακόσμησης
7 κόλπα για να διαρκούν τα κεριά σας περισσότερο!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Σοκολατόπιτα κόλαση!
Επιδερμίδα
Απλώνετε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού; Δείτε τι λένε οι ειδικοί!
Home / Σχέσεις-Σεξ / 10 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να συζητήσεις στο πρώτο ραντεβού

10 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να συζητήσεις στο πρώτο ραντεβού

Ετοιμάζεσαι να βγεις ένα ραντεβού και είσαι αγχωμένη; Σου έχουμε μια συμβουλή! Απέφυγε να μιλήσει για τα θέματα που θα δεις παρακάτω και όλα θα πάνε καλά!

#1. Μην αναφερθείς σε ανεκπλήρωτους έρωτες και σε άντρες με τους οποίους ήσουν ερωτευμένη για μεγάλο διάστημα.

#2. Απέφυγε να αναφέρεις οικογενειακά θέματα. Όσο περνάει ο καιρός και γνωρίζεις καλύτερα τον άνθρωπο που έχει απέναντί σου μπορείς να αναφερθείς σε όλα αυτά που σε απασχολούν αλλά άφησε τα βαριά θέματα για κάποιο άλλο ραντεβού.

#3. Μην μιλήσεις για τις προτιμήσεις σου στο σεξ. Ακόμα και αν το ραντεβού σου πάει την κουβέντα προς αυτό το θέμα εσύ απάντησε κάπως γενικά και άλλαξε κουβέντα. Πίστεψέ με θα το εκτιμήσει.

#4. Απέφυγε τις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου. Το ότι έχεις δάνειο ή το ότι δεν παίρνεις αρκετά χρήματα στη δουλειά που είσαι δεν είναι καλή ιδέα συζήτησης σε ένα πρώτο ραντεβού.

#5. Μην μιλήσεις για ιστορίες που σε κάνουν να ντρέπεσαι. Για παράδειγμα, απέφυγε να αφηγηθείς το περιστατικό που είχες μεθύσει και έκανες κάποια τρέλα.

#6. Μεγάλο DON’T είναι οποιαδήποτε μορφή κουβέντας που αφορά το κοινό σας μέλλον. Άφησε αυτή την κουβέντα για μερικούς μήνες αργότερα.

#7. Άφησε εκτός κουβέντας οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχεις εκτός αν είναι κάτι που θεωρείς ότι πρέπει ο άλλος να το γνωρίζει εξαρχής.

#8. Μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Το πρώτο ραντεβού είναι μια γνωριμία με τον άλλον στην οποία δεν χρειάζεται να αναφερθούν πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής. Αν υπάρξει και δεύτερο ραντεβού τότε μπορείς να μιλήσεις λίγο παραπάνω για τον εαυτό σου.

#9. Απέφυγε να αναλύσεις όλες τις παραξενιές που έχεις. Το ότι πίνεις πολύ καφέ είναι κάτι που μπορείς να πεις αλλά το ότι κάνεις 3 φορές την ημέρα μπάνιο μπορείς να το αφήσεις εκτός συζήτησης.

#10. Και φτάνουμε στο Νο1 θέμα συζήτησης που δεν πρέπει να αναφερθεί ποτέ σε ένα πρώτο ραντεβού και δεν είναι άλλο από τον πρώην σου. Ακόμα και αν το ραντεβού σου σε ρωτήσει για προηγούμενες σχέσεις προσπάθησε να μιλήσεις γενικά και λίγο αόριστα χωρίς να μπεις σε πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Ξεπέρασε τον πρώην με αυτές τις 5 κινήσεις ματ!

4 τρόποι για να επανορθώσεις μετά από έναν άγριο τσακωμό με τον σύντροφό σου

×