Σχέσεις-Σεξ

3 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν πρέπει να ξαναβγείς ραντεβού μαζί του

Έχετε βγει ένα πάρα πολύ ωραίο ραντεβού. Ωστόσο εκείνος έχει ξεκινήσει μια άβολη… κατάσταση και εσύ δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και αν θα ήταν καλό να παραμείνεις ή να αρχίσεις να αποχωρείς με ελαφρά πηδηματάκια.

Για να σταματήσεις λοιπόν να αναρωτιέσαι, είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε τα φώτα μας.

Δες τα 3 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν πρέπει να ξαναβγείς ραντεβού μαζί σου

Μιλάει συνέχεια για τις προηγούμενες σχέσεις του

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και αν θεωρούμε μια προηγούμενη σχέση θεμελιώδες κομμάτι του παρελθόντος μας, αν εκείνος μονοπωλεί τη συζήτηση στα ραντεβού μπορεί να σημαίνει διάφορα δυσοίωνα πράγματα: Ότι, για παράδειγμα, δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην του ή ότι τρέφει ακόμα για εκείνη κάποια συναισθήματα, όπως θυμό, τόσο δυνατά ώστε δεν του επιτρέπουν ακόμα να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Αν λοιπόν τα δεις όλα αυτά τρέξε όσο πιο μακριά μπορείς πριν να είναι πολύ αργά για σένα και φυσικά μην ξαναβγείς ραντεβού μαζί του.

Τον απασχολούν συνέχεια τα χρήματα

Αν αυτός που βρίσκεται απέναντί σου σού κάνει επίδειξη είτε για την οικογενειακή περιουσία του είτε για το μηνιαίο μισθό του, μπορεί να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει αντισταθμίζοντας έτσι, ενδεχομένως, βαθιές ανασφάλειες που έχει μέσα του.

Ίσως πάλι αρχίσει να σου παραπονιέται για τα πάγια έξοδα του μήνα κι αυτό επίσης δεν ακούγεται ιδιαίτερα ευοίωνο, τότε ίσως έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο φειδωλό και στα χρήματα και στα συναισθήματα.

Θα ήθελες να είσαι με έναν τέτοιον άνθρωπο; Μάλλον όχι. Οπότε ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις: Μην ξαναβγείς ραντεβού μαζί του.

Κουτσομπολέυει φίλους και συγγενείς

Όταν το κουτσομπολιό κυριαρχεί στα πρώτα ραντεβού, έχεις σίγουρα να κάνεις με έναν άνθρωπο που δεν σέβεται την προσωπική ζωή των γύρω του και που δεν θα δίσταζε να εκθέσει και δικές σου προσωπικές λεπτομέρειες σε τρίτους.

Ιδιαίτερα αν αυτό το κουτσομπολιό συνοδεύεται από κριτική για τις επιλογές και τις πράξεις των άλλων, γύρισέ του την πλάτη και αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Δεν έχεις ανάγκη κανέναν τέτοιο στην ζωή σου. Επόμενο ραντεβού μαζί του; Ούτε για πλάκα.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Διαβάστε ακόμα:

5 tips που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να πετύχει ο γάμος σου

8 ιδέες για το Σαββατοκύριακο: Τι να κάνεις με τον σύντροφό σου χωρίς να ξοδέψεις ευρώ!

9 πράγματα που θα κάνει για εσένα αν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου