Σχέσεις-Σεξ

3 πράγματα που πρέπει να μάθεις για τη σχέση σου αν είστε και οι δύο εξίσου δυναμικοί

Αν είσαι σε μια σχέση όπου και οι δυο σας είστε πολύ δυναμικά άτομα, τότε θα πρέπει να βρεις τρόπους να δημιουργήσεις ένα υγιές περιβάλλον χωρίς ο ένας να καταπατάει το εγώ του άλλου. Παρακάτω λοιπόν, θα δεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια σχέση λειτουργική ακόμα και αν και οι δυο σας θέλετε να επιβάλλεστε ο ένας στον άλλον.

#1. Ποιος θα υπερισχύσει
Αυτό που πρέπει να γίνει όταν ένα alpha αρσενικό συνατάει ένα alpha θηλυκό και μαζί δημιουργούν μια σχέση είναι να μπουν κατηγορίες στη σχέση τους όπου ο ένας από τους δύο θα μπορεί να έχει την τελική γνώμη. Για παράδειγμα, σε απλά θέματα όπως είναι η επιλογή του φαγητού σας θα βοηθήσει πολύ μια άσκηση βέτο, όπου ο καθένας θα μπορεί να κάνει 2 βέτο στον άλλον. Έτσι καταλήγετε στις επιλογές που δεν σας καλύπτουν και μένουν αυτές που θα μπορούσαν να ευχαριστήσουν και τους δύο. Στο σινεμά μπορείτε να επιλέγετε εναλλάξ τις ταινίες που θα βλέπετε και σε πιο σοβαρά θέματα θα μπορείτε να χωρίσετε αρμοδιότητες.

#2. Ποιος αγαπάει ποιον
Είναι γεγονός πως τόσο οι alpha άνδρες όσο και οι alpha γυναίκες αγαπάνε πρώτα από όλα τους εαυτούς τους και μετά τους συντρόφους τους. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και απλά θα πρέπει να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου για να μπορείτε να το αποδεχτείτε.

#3. Βάλτε τον διαλογισμό στη ζωή σας
Δυστυχώς τα alpha άτομα πάντα θέλουν να κυριαρχούν στους γύρω του. Για να μπορέσετε να κάνετε τη σχέση σας λειτουργική θα πρέπει απλά να μάθετε να ηρεμείτε όταν υπάρχουν εντάσεις και να μπορείτε και οι δύο να κάνετε ένα βήμα πίσω. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο διαλογισμός μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!