Σχέσεις-Σεξ

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Είσαι αρκετό καιρό με τον σύντροφό σου και νιώθεις πως ο έρωτας πλέον έχει φύγει; Υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις τη σχέση σου και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

#1. Αν το έχεις πάντα από κοντά σου χαλάρωσε λίγο τα λουριά και δώσε του χώρο! Δεν φαντάζεσαι πόσο θα εκτιμήσει το να μην του γκρινιάζεις κάθε φορά που βγαίνει με τους φίλους του ή θέλει να κάνει κάτι μόνος του.

#2. Επέτρεψέ του να πάει ένα ταξίδι με τους φίλους του και για την ακρίβεια πρότεινέ του το εσύ. Μπορεί να είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί στα αλήθεια αλλά ο τρόπος που θα σε κοιτάξει, θα σε αγκαλιάσει, θα σου μιλήσει από εκεί και μετά αξίζει την προσπάθεια.

#3. Παρότρυνέ τον να κάνετε νέα πράγματα και να ζήσετε νέες εμπειρίες. Συνήθως αυτό είναι κάτι που τα νέα ζευγάρια κάνουν, ενώ με την πάροδο των χρόνων σταματάνε να κάνουν. Θύμισέ του λοιπόν πως ήσασταν στην αρχή της σχέσης σας.

#4. Δείξε του ότι καταλαβαίνεις ότι διαφέρετε σαν άνθρωποι. Το να προσπαθείς συνεχώς να τον κάνεις να σου μοιάσει δεν έχει καμία λογική.

#5. Προσπάθησε να φροντίζεις πιο πολύ την εμφάνισή του ειδικά όταν είστε μαζί. Στην αρχή μπορεί να μην το παρατηρήσει αλλά σιγά σιγά θα αρχίσει να σε παρατηρεί και να σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή.

#6. Κυκλοφόρησε μέσα στο σπίτι εντελώς γυμνή μια φορά τον μήνα! Να είσαι σίγουρη ότι θα τον κάνεις να μην πιστεύει στα μάτια του και να ανυπομονεί για αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!