Σχέσεις-Σεξ

5 DON’T που πρέπει να προσέξεις για να δημιουργήσεις μια υγιή σχέση

Υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε ξανά και ξανά στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους και μας δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο στο να βρούμε την αληθινή αγάπη. Ποια είναι αυτά τα big DON’T που πρέπει να προσέξεις;

#1. Νομίζεις ότι αξίζεις λιγότερα
Κάθε άνθρωπος αξίζει να είναι ευτυχισμένος. Σταμάτα λοιπόν να καταδικάζεις τον εαυτό σου και ξεκίνα να αισθάνεσαι όμορφα με αυτόν. Είναι σημαντικό να νιώσεις μέσα σου πως αξίζεις πολλά γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις.

#2. Συμβιβάζεσαι με λιγότερα από αυτά που αξίζεις
Ποτέ μην κάνεις αυτό το λάθος με τον εαυτό σου και μην συμβιβάζεσαι. Μην φοβάσαι ότι θα μείνεις μόνη αν φύγεις από μια σχέση που δεν είναι κατάλληλη για εσένα. Πρέπει να προσέξεις να εστιάσεις σε αυτά που θέλεις και όχι σε αυτά που θέλουν οι άλλοι από εσένα.

#3. Μειώνεις τις επιλογές σου
Μην προσπαθείς να μειώσεις τις επιλογές σου και δώσε ευκαιρίες ακόμα και σε ανθρώπους που θεωρείς ότι ίσως δεν ταιριάζετε. Θα σε καταπλήξει το πόσο διαφορετικοί είναι οι άνθρωποι από αυτό που αρχικά δείχνουν αλλά και το πόσο διαφορετικά πράγματα θέλεις τελικά από αυτά που νόμιζες ότι ήθελες.

#4. Δεσμεύεσαι με αυτούς που δεν αξίζουν να δεσμευτείς
Δίνεις όλο σου το είναι σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν και έτσι σου μένει πολύ λίγη ενέργεια για αυτούς που αξίζουν. Βάλε καλύτερες προτεραιότητες στη ζωή σου.

#5. Κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά
Κάθε λάθος σχέση θα πρέπει να σου δίνει ένα μάθημα. Προσπάθησε λοιπόν σε κάθε νέα σχέση να μην επαναλαμβάνεις τα λάθη του παρελθόντος. Μόνο έτσι θα εξελίσσεσαι και θα βρεις τελικά αυτό που πραγματικά θέλεις στη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!