Σχέσεις-Σεξ

6 μυστικά tricks που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν θέλει να βγει μαζί σου

Πολλές φορές στο ξεκίνημα μιας γνωριμίας τα σημάδια που σου στέλνει ένας άντρας μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα. Έτσι καταλήγεις να μην μπορείς να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται να βγει μαζί σου ή όχι. Υπάρχουν κάποια τρικς που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις άκρη και να δεις αν επιθυμεί ένα ραντεβού μαζί σου.

#1. Όταν ένας άντρας θέλει να βγει μαζί σου θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες σε κάθε του κουβέντα. Για παράδειγμα, θα σου αναφέρει κάποιο event που πλησιάζει και θα ήθελε να πάει ή θα σου μιλήσει για κάποια εμπειρία που έζησε και θα ήθελε να μοιραστεί και με κάποιον άλλον.

#2. Οι άντρες αγαπάνε πολύ την οπτική επαφή πριν από οτιδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει πως αν θέλει να σου ζητήσει να βγείτε θα αρχίσει πρώτα να σε καρφώνει με το βλέμμα του. Αν δει ότι τον κοιτάς και εσύ έντονα τότε είναι πιθανόν να σου ζητήσει να βγείτε.

#3. Αν σου αφιερώνει χρόνο τότε προσπαθεί να δεθεί μαζί σου. Αν για παράδειγμα ξέρεις ότι είναι πολυάσχολος αλλά παρόλα αυτά ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί σου, τότε αυτό σημαίνει κάτι για το μέλλον σας.

#4. Αν σε ρωτάει ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμά σου, τότε ενδιαφέρεται να δει πόσο πολυάσχολη είσαι και αν θα είχες χρόνο για να βγεις μαζί του.

#5. Η μνήμη των αντρών δεν είναι τόσο δυνατή όσο των γυναικών. Έτσι, αν στην κουβέντα σας αναφέρει πράγματα που του έχεις πει άλλες μέρες τότε σίγουρα τον ενδιαφέρεις πολύ!

#6. Το χιούμορ είναι ένα κριτήριο για να δεις αν του αρέσεις. Αν προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει να γελάσεις τότε ετοιμάσου γιατί σύντομα θα σου ζητήσει να βγείτε οι δυο σας.

Διαβάστε ακόμα: 7 τρόποι για να αναβαθμίσεις σημαντικά τη σεξουαλική σου ζωή! – Δες τι πρέπει να κάνεις

Πώς το σεξ επηρεάζει τα μάτια μας! – Είναι απίστευτο και…όμως αληθινό!

7 tips που θα σε βοηθήσουν να μην δείχνεις απεγνωσμένη σε μια νέα σχέση – Διάβασέ τα όλα εδώ!