Σχέσεις-Σεξ

6 tips για να γλυτώσεις έναν τσακωμό με τον αγαπημένο σου!

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι τσακωμοί δεν δείχνουν απαραίτητα πως υπάρχει πρόβλημα σε μια σχέση. Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν πως είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν. Ωστόσο όλοι τους τονίζουν πως πρέπει να μάθετε να το κάνετε σωστά και να μην θυμώνετε με την παραμικρή αιτία.

Πώς θα γλυτώσεις μερικούς τσακωμούς με τον αγαπημένο σου; Διάβασε τα παρακάτω tips.

Aν ξεκινήσει εκείνος τον καυγά..

#1. Προσπάθησε πρώτα να του κάνεις όσο πιο πολλές ερωτήσεις μπορείς για να καταλάβεις τι ακριβώς τον έχει πειράξει. Μπορεί εκείνος να σου επιτεθεί λέγοντας κάτι που θα ξέρει ότι θα σε ενοχλήσει αλλά εσύ μην μένεις στα λόγια. Προσπάθησε να μάθεις τι συμβαίνει. Στη συνέχεια θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις την κατάσταση στα χέρι σου και να προσπαθήσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα.

#2. Ζήτησέ του να μείνετε για μια ώρα σε ξεχωριστά δωμάτια και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που έχει συμβεί και πώς θα ήταν ο πιο σωστός τρόπος να το αντιμετωπίσετε. Είμαι σίγουρη ότι μετά από 20 λεπτά θα τα βλέπετε όλα με πολύ πιο ήρεμη ματιά.

#3. Πες του αμέσως πως σίγουρα για να φωνάζει θα έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό και ζήτησέ του να μάθεις με ηρεμία τι συμβαίνει ώστε να μπορέσεις να του ζητήσεις συγνώμη για τους σωστούς λόγους. Εκείνος θα εκπλαγεί με την ηρεμία στου και γρήγορα θα ηρεμήσει.

Αν θέλεις να ξεκινήσεις εσύ έναν καυγά…

#1. Περίμενε να περάσουν 1-2 ώρες πριν πεις το οτιδήποτε. Στο μεταξύ σκέψου πόσο σοβαρό είναι το θέμα που προέκυψε και αν αξίζει να μαλώσετε.

#2. Προσπάθησε να τον κάνεις να καταλάβει τι έχει πάει στραβά χωρίς φωνές και εντάσεις.

#3. Γράψε ένα γράμμα ή ένα mail και εξήγησέ του όλα όσα σε έχουν ενοχλήσει. Διάβασε το γράμμα αρκετές φορές ώστε να βεβαιωθείς πως δεν υπάρχει σε αυτό κάτι που θα μετανιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!