Σχέσεις-Σεξ

6 τρόποι για να καταλάβεις από την αρχή μιας σχέσης αν έχει μέλλον

Έχει μέλλον η σχέση σου ή όχι. Υπάρχει τρόπος για να καταλάβεις και να δεις τα πρώτα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Δες λοιπόν τους τρόπους που μπορούν να σε κάνουν να κατανοήσεις πόσο βαθιά και σοβαρή είναι η σχέση σου.

#1. Έχετε τις ίδιες αξίες
Το να είσαι με έναν σύντροφο που έχει τις ίδιες βασικές αξίες με εσένα είναι σημαντικό ώστε να είναι η σχέση σας πιο ήρεμη και χωρίς πολλές δυσκολίες, ειδικά στο ξεκίνημά της.

#2. Μαθένετε ο ένας από τον άλλον
Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί ένας σύντροφος να πάρει το μάθημά του από τον άλλον, ειδικά όταν αναγνωρίζει πως θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.

#3. Κοιμάστε μαζί…αλλά ονειρεύεστε και μαζί
Ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας που θα βοηθήσει μια σχέση να έχει μέλλον. Δεν αρκεί να κοιμάστε μαζί. Είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο όνειρα, ακόμα και αν δεν είναι ταυτόσημα μεταξύ τους.

#4. Έχετε παρόμοια μόρφωση
Το αν ο ένας από τους δύο έχει 1 ή 2 μεταπτυχιακά παραπάνω δεν παίζει ρόλο αλλά συνήθως είναι σημαντικό να έχετε πάρει και οι δύο μια παρόμοια μόρφωση για να ταιριάζετε περισσότερο και να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον καλύτερα.

#5. Αντιλαμβάνεστε τη διασκέδαση με τον ίδιο τρόπο
Θέλετε και οι δύο να περνάτε ήρεμες βραδιές στο σπίτι βέποντας Netflix ή να βγαίνετε κάθε βράδυ σε διαφορετικό μπαράκι. Είναι απαραίτητο να ταιριάζουν τα γούστα σας ώστε να είστε και οι δύο ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

#6. Μπορείτε να συζητήσετε
Για να μπορείς να συζητήσεις ουσιαστικά με κάποιον άνθρωπο θα πρέπει και εκείνος αλλά και εσύ να είστε ανοιχτόμυαλοι. Αν ο ένας από τους δύο έχει αυστηρές απόψεις που δεν τις αλλάζει με τίποτα τότε η επικοινωνία γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!