Σχέσεις-Σεξ

7 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού

Μήπως βγήκες από μια σχέση μόλις και θέλεις να μπεις σε μια άλλη; Μήπως είσαι καιρό μόνη και θέλεις να ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού; Πριν αρχίσεις τα ραντεβού κάνε τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου για να δεις αν είσαι έτοιμη για μια νέα σχέση.

#1. Για ποιο λόγο θέλω να δημιουργήσω μια νέα σχέση τώρα;
Φοβάσαι τη μοναξιά, θέλεις έναν σύντροφο για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου; Για ποιους λόγους θέλεις να κάνεις μια σχέση; Γράψε σε ένα χαρτί όλους τους λόγους και έτσι θα είναι πιο ξεκάθαρο μέσα σου τι ακριβώς θέλεις.

#2. Ποιο είναι το χρονικό περιθώριο που δίνω στον εαυτό μου για να βρω την αληθινή αγάπη;
Θέλεις να βρεις το επόμενο ταίρι σου μέσα σε 3 μήνες; Τότε θα πρέπει να κινητοποιηθείς πάρα πολύ για να τα καταφέρεις. Αυτό σημαίνει να βγαίνεις τακτικά ραντεβού μέχρι να καταλήξεις σε κάτι που σου ταιριάζει.

#3. Ποιο είναι το budget μου;
Τα ραντεβού και οι σχέσεις συνήθως μπορεί να χρειαστούν κάποια χρήματα ειδικά στο ξεκίνημα. Όχι ότι αυτό πρέπει να σε κάνει να χάσεις τις ελπίδες σου απλά είναι καλό να το γνωρίζεις για να κάνεις τα κουμάντα σου.

#4. Τι ακριβώς ψάχνω;
Η πιο σημαντική ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι τι ακριβώς ψάχνεις από μια σχέση.

#5. Τι προτεραιότητες έχω σε σχέση με το άτομο που ψάχνω;
Θέλεις να είναι όμορφος, να έχει χρήματα, να είναι ευγενικός; Θέλεις να είναι σε ηλικία γάμου; Θέλεις κάποιον απλά για να περάσεις ευχάριστα; Ποιες είναι οι προτεραιότητές σου;

#6. Ποιος από το περιβάλλον μου θα με στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια;
Τα απανωτά ραντεβού συνήθως δεν είναι και η πιο ευχάριστη δοκιμασία και καλό είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να μην το βάζεις κάτω.

#7. Υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην το βάζω κάτω;
Κάποια ραντεβού δεν θα πάνε καλά και κάποια θα πάνε καλά. Μπορεί ένα ραντεβού, να οδηγήσει σε ένα άλλο, μπορεί να ξεκινήσεις μια σχέση που τελικά δεν θα ευδοκιμήσει. Τότε είναι που δεν πρέπει να το βάλεις κάτω.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!