Σχέσεις-Σεξ

Αυτά είναι όλα τα είδη σεξ που αξίζει να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου!

Μήπως νιώθεις πως η σεξουαλική σου ζωή έχει καταντήσει βαρετή; Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις κάποια διαφορετικά είδη σεξ που αμέσως θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Δες παρακάτω ποια είδη σεξ αξίζει να δοκιμάσεις.

#1. Ρομαντικό σεξ- Απλό, αισθησιακό και ρομαντικό σεξ είναι αυτό που περιλαμβάνει απαλά αγγίγματα, κεράκια, ροδοπέταλα και πολλά χάδια.

#2. Έντονο σεξ- Το δυνατό σεξ που γίνεται έντονα και με πολύ πάθος πρέπει να γίνεται αυθόρμητα και να μην είναι προσχεδιασμένο. Σε αυτό το σεξ βοηθάει να παίξετε και με ρόλους επιλέγοντας τις πιο αγαπημένες σας φαντασιώσεις.

#3. Σεξ εκτός σπιτιού- Αφήστε για λίγο το κρεβάτι και το υπνοδωμάτιο και δοκιμάστε αρχικά άλλα σημεία του σπιτιού. Μόλις νιώσετε άνετα μπορείτε να δοκιμάσετε και το σεξ εκτός σπιτιού.

#4. Kinky σεξ- Δέστε του τα μάτια, φορέστε του χειροπέδες και παίξτε διάφορους ρόλους. Με αυτόν τον τρόπο το σεξ θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

#5. Quickie σεξ- Είναι ωραίο το σεξ με έξτρα δόση προκαταρκτικών αλλά που και που μπορείς να δοκιμάσεις και ένα quickie, δηλαδή γρήγορο σεξ που δεν θα κρατήσει πάνω από 5-6 λεπτά.

#6. Dirty talk- Το να μιλάς λίγο πιο «βρώμικα» στο σεξ δεν θα σου βγει σε κακό γιατί αμέσως θα νιώσεις πιο έντονα όλα όσα συμβαίνουν και θα ευχαριστηθείς περισσότερο το σεξ.

#7. Loud sex- Δοκιμάστε μια φορά να κάνετε σεξ φωνάζοντας και μην δίνετε σημασία στο ποιοι θα σας ακούσουν. Έτσι απλά…για την εμπειρία.

#8. Σεξ με βοηθήματα- Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και νιώθετε και πάλι ότι ζείτε μια ρουτίνα κάθε φορά που κάνετε σεξ μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια ερωτικά βοηθήματα που θα σας διευκολύνουν να ζήσετε κάποιες πιο προχωρημένες εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμα: Έρευνα: Τι συμβαίνει στις σχέσεις μας μετά το τέλος της καραντίνας- Το ερωτηματολόγιο που αξίζει να απαντήσεις

Δες 9 φανταστικές ιδέες για ραντεβού με χαμηλό budget

Οι ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου κάθε μέρα!