Σχέσεις-Σεξ

L.A.T.: ΑΥΤΗ είναι η νέα τάση στις σχέσεις και αποκτά όλο και περισσότερους fans!

To L.A.T. ή αλλιώς Living Apart Together είναι η νέα τάση που φαίνεται να αποκτά όλο και περισσότερους fans και αφορά στον τρόπο που δημιουργούμε μια σχέση με τον σύντροφό μας.

Προϋποθέτει βέβαια να θέλουν και τα δύο μέλη να έχουν και τη δική τους ζωή πέρα από την κοινή που έχουν με τον αγαπημένο τους.

Συνήθως είναι ένα πρότυπο σχέσης που επιλέγουν τα πιο μεγάλα σε ηλικία ζευγάρια που ήδη έχουν κάνει μια σχέση που έχει αποτύχει και δεν θέλουν πλέον να θυσιάσουν τα πάντα από τη ζωή που έχουν φτιάξει.

4 λόγοι για να δοκιμάσεις και εσύ το L.A.T.

#1. Θα έχεις τον δικό σου χώρο. Αυτό σημαίνει πως είτε θα μένετε χωριστά με τον σύντροφό σου ή στο ίδιο σπίτι αλλά θα έχετε και οι δύο κάποιο χώρο που θα είναι φτιαγμένος όπως τον θέλετε και θα μπορείτε να περνάτε εκεί χρόνο μόνοι σας.

#2.Αν έχετε ήδη αποκτήσει παιδιά από προηγούμενη σχέση σας τότε το L.A.T. είναι το καλύτερο είδος σχέσης για να μπούνε τα παιδιά πιο ομαλά σε μια νέα σχέση και να γνωρίσουν σιγά σιγά τον σύντροφό σας.

#3. Δεν θα έχετε ξανά έναν σύντροφο που θα βασίζεται σε εσάς καθώς ο καθένας σας θα έχει τη δική του ζωή, το δικό του πορτοφόλι και ένα πρόγραμμα που απλά θα έχει αρκετά κοινά σημεία με το δικό σας.

#4. Δεν θα χάσετε εύκολα το μυστήριο και τον ρομαντισμό στη σχέση σας. Επειδή ο καθένας θα έχει και τη δική του ζωή θα είναι πιο ενδιαφέρον για εσάς να βρίσκεται χρόνο να κάνετε πρωτότυπα πράγματα με τον καλό σας. Έτσι το μυστήριο θα διατηρηθεί και η σχέση έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει.

Μια ματιά ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 σημαντικά tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει! Διαβάστε τα όλα εδώ!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!