Ιδέες Διακόσμησης
Εύκολα tips για να βάλετε σε τάξη τα παπούτσια σας!
Editor's choice
Ηalf-Dips: Είναι το νέο nail trend και πρέπει να το υιοθετήσετε asap!
Η Αργυρώ Μαγειρεύει
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τούρτα με αγριοφράουλα!
DIY
DIY: 10 χαριτωμένα και εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα -Ακόμη και για την παραλία (video)
Home / Σχέσεις-Σεξ / Πώς να φτιάξεις τον γάμο σου μόνη σου (χωρίς τη βοήθεια του συζύγου σου)

Πώς να φτιάξεις τον γάμο σου μόνη σου (χωρίς τη βοήθεια του συζύγου σου)

Νιώθεις πως ο γάμος σου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και θέλεις να τον σώσεις αλλά δεν βλέπεις ιδιαίτερη προσπάθεια από τον σύντροφό σου; Ίσως πρέπει να αναλάβεις δράση μόνη σου πριν να είναι πολύ αργά. Τι μπορείς να κάνεις;

#1. Κάτσε και γράψε αναλυτικά ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος σας. Στη συνέχεια δες τα ένα ένα και δες τι μπορείς να κάνεις από τη μεριά σου για να βελτιωθούν κάποια από αυτά.

#2. Θυμίσου τι σε έκανε να ερωτευτείς αυτόν τον άνθρωπο; Από τη στιγμή που προσπαθείς να σώσεις τον γάμο σου σημαίνει πως θέλεις να περάσεις τη ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο. Θυμίσου λοιπόν ποια στοιχεία του χαρακτήρα του σε κέρδισαν και προσπάθησε να τα φέρεις πάλι στην επιφάνεια. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να σκεφτείς όλα αυτά που είχες εσύ στη συμπεριφορά σου και τον έκαναν να θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί σου.

#3. Πρέπει επίσης να ζητήσεις βοήθεια. Πολλές γυναίκες δεν αντιλαμβάνονται εύκολα τα δικά τους λάθη σε έναν γάμο. Ίσως οι στενοί σας φίλοι, η οικογένειά σας αλλά και ένας καλός ψυχοθεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα λάθη σας και να τα διορθώσετε.

Διαβάστε ακόμα: 13 σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι σε σχέση (και ας μην το παραδέχεσαι)

20 τέλειες συμβουλές ηλικιωμένων ζευγαριών για να αντέξει η σχέση σου στο χρόνο!

5 σημάδια που αποκαλύπτουν αν είναι καλός στο..κρεβάτι!

×