Σχέσεις-Σεξ

Πρώτη φορά διακοπές μαζί σαν ζευγάρι; Δες τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις!

διακοπές

Είναι φέτος το καλοκαίρι το πρώτο σας ως ζευγάρι; Παρακάτω θα δεις μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να είναι οι διακοπές σας τόσο μαγικές όσο τις φαντάζεσαι.

#1. Συζητήστε για τις διακοπές σας πριν φύγετε για τον προορισμό που έχετε κλείσει. Είναι σημαντικό να βγάλετε ένα πρόγραμμα που θα αφορά το τι θα κάνετε στο περίπου. Είναι προτιμότερο να γνωρίζεις από πριν, για παράδειγμα, ότι ο αγαπημένος σου δεν αγαπάει ιδιαίτερα τη θάλασσα, ώστε να κανονίσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα και να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

#2. Κάντε κάποιους συμβιβασμούς αλλά ταυτόχρονα διεκδικήστε κάποια πράγματα που σας αρέσει να κάνετε στις διακοπές σας. Είναι άσχημο να είστε σε διακοπές με τον σύντροφό σας και να ακολουθείτε απλά το δικό του πρόγραμμα.

#3. Πάντα στις διακοπές θα συμβεί κάποιο απρόοπτο που δεν περιμένατε. Είναι σημαντικό να μην χάσετε το κέφι σας και να διασκεδάζετε ακόμα και με τα πιο περίεργα πράγματα που θα σας συμβούν.

#4. Χωρίστε τις αρμοδιότητες ώστε να μην ασχοληθεί μόνο ο ένας με το πού θα πάτε διακοπές, πού θα μείνετε και τι είδους ξενοδοχείο θα κλείσετε. Αν είναι εφικτό κάντε τα όλα μαζί για να ξέρετε και οι δύο τι να περιμένετε.

#5. Κατά τη διάρκεια των διακοπών προσπαθήστε να είστε παρόντες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να θέσετε κάποια όρια στο πόσο ασχολήστε με το κινητό ή το λάπτοπ σας.  Είναι σημαντκό να είστε 100% παρόντες στις πρώτες σας διακοπές γιατί από αυτές θα καταλάβετε πολλά πράγματα για το μέλλον της σχέσης σας.

#6. Ακούστε πραγματικά όλα όσα έχει να μοιραστεί μαζί σας ο σύντροφός σας και νιώστε και εσείς ελεύθερες να μοιραστείτε εξίσου πράγματα για τη ζωή και το παρελθόν σας.

Διαβάστε ακόμα: Κάνατε παιδιά και η σχέση σας άλλαξε; Δες πώς θα την επαναφέρεις στο σωστό δρόμο…

20 τρικς για να του δείξεις ότι τον αγαπάς χωρίς να του το λες όλη την ώρα

Αυτά είναι όλα τα είδη σεξ που αξίζει να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου!