Σχέσεις-Σεξ

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Βρίσκεσαι μέσα σε μια υγιή σχέση ή μήπως είσαι σε μια σχέση με κάποια προβλήματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν είσαι με τον κατάλληλο άνθρωπο;

Παρακάτω θα δεις κάποια σημάδια που υποδηλώνουν πως είσαι σε μια απολύτως υγιή σχέση και θα σε πείσουν πως πρέπει επιτέλους να πάψεις να αναρωτιέσαι αν είσαι με τον σωστό άνθρωπο ή όχι.

#1. Ακούτε πάντα προσεκτικά ο ένας τον άλλον ακόμα και αν διαφωνείτε! Το να ακούς τον άλλον είναι ένδειξη ευγένειας αλλά και τρόπος υγειούς επικοινωνίας. Το αν θα συμφωνήσεις μαζί του ή όχι είναι άλλο κομμάτι.

#2. Ποτέ δεν έχετε απειλήσει ο ένας τον άλλον ότι θα φύγετε από το σπίτι. Εντάξει μπορεί στην αρχή της σχέσης να υπήρξαν κάποιες τέτοιου είδους εντάσεις αλλά σημασία έχει πώς νιώθεις τώρα!

#3. Κάνετε θυσίες ο ένας για τον άλλον προκειμένου να είστε ευτυχισμένοι. Ακόμα ένα σημάδι υγειούς σχέσης…

#4. Δεν έχετε πρόβλημα να μένετε μακριά ο ένας από τον άλλον. Αυτό σημαίνει πως είστε ανεξάρτητοι άνθρωποι και δεν είστε απαγκιστρωμένοι ο ένας πάνω στον άλλον.

#5. Καταφέρνετε και συζητάτε πάνω στις διαφωνίες σας και καταλήγετε σε κάποιο συμπέρασμα. Δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε πίσω αν ξέρετε ότι φταίτε.

#6. Και οι δύο θέλετε να είστε μέσα σε μια σχέση και σας αρέσει αυτό που έχετε δημιουργήσει.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!