Σχέσεις-Σεξ

Θέλεις να κάνεις περισσότερο σεξ με τον σύντροφό σου; Διάβασε αναλυτικά!

Πολλά ζευγάρια που είναι αρκετά χρόνια μαζί αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του σεξ κάποια στιγμή ή στιγμές στη σχέση τους. Οι φάσεις που το σεξ δεν είναι συχνό πυκνώνουν συνήθως όσο περνάνε τα χρόνια και πρέπει να κάνετε και οι δύο προσπάθεια για να διατηρήσετε το πάθος ζωντανό.

#1. Πρέπει να πιστέψετε και οι δύο πως το σεξ είναι προτεραιότητα στον γάμο σας. Δεν πρέπει να το αντιμετωπίζετε σαν κάτι το προαιρετικό αλλά σαν ένα απαραίτητο στοιχείο για την υγιή εξέλιξη της σχέσης.

#2. Διάλεξε τη σωστή στιγμή. Μπορεί το βράδυ να νιώθετε και οι δύο πολύ κουρασμένοι και να αναβάλετε το σεξ. Αν όμως αλλάξετε τις συνήθειες του παρελθόντος ίσως βρείτε άλλες ώρες που θα εξυπηρετούσαν και τους δυο σας.

#3. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του γρήγορου σεξ! Μπορεί να μην είναι ιδανικό για να έρθει κοντά το ζευγάρι αλλά σίγουρα θα βελτιώσει τη σχέση του.

#4. Όταν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για σεξ πες ναι ακόμα και αν δεν έχεις καθόλου όρεξη. Πίστεψέ μας στην πορεία θα νιώσεις πολύ πιο όμορφα. Και όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο πιο πολύ θα το θέλεις.

#5. Προγραμματίστε το πότε θα κάνετε σεξ. Αν έχει περάσει καιρός από τότε που το κάνατε τελευταία φορά ίσως θα χρειαστεί να προγραμματίσετε το σεξ.

#6. Μιλήστε μεταξύ σας ανοιχτά για όλα αυτά που σας παθιάζουν και ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη.

#7. Αλλάξτε τις συνήθειες. Δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε άλλα μέρη, δοκιμάστε να προσθέσετε βοηθήματα στο παιχνίδι και επίσης μπορείτε να δείτε μαζί με τον αγαπημένο σας κάποια ερωτική ταινία. Όλα αυτά είναι κόλπα για να αποκτήσετε και πάλι ενδιαφέρον για το σεξ και να το εντάξετε και πάλι στην καθημερινότητά σας.

Διαβάστε ακόμα:

6 tips για να γλυτώσεις έναν τσακωμό με τον αγαπημένο σου!

6 πράγματα που πρέπει να λες στον σύντροφό σου σε καθημερινή βάση

H επιστήμη αποκαλύπτει τα 8 πράγματα που θα βοηθήσουν τη σχέση σου να παραμείνει ζωντανή!