Μακιγιάζ
Η αδιάβροχη πούδρα είναι το αγαπημένο προϊόν της σεζόν!
Tips & Trends
10 χρόνια Jacquemus: Ο πασίγνωστος οίκος μόδας παρουσίασε το πιο ωραίο show σε ένα λιβάδι!
Editor's choice
Coral & Orange Nails: Ήρθε η ώρα να τα υιοθετήσετε!
Μόδα
Η Emily Ratajkowski υιοθετεί 2 από τις πιο hot τάσεις του Καλοκαιριού!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Τι να κάνεις αν δεις τον αγαπημένο σου να απομακρύνεται από εσένα και τη σχέση σας…

Τι να κάνεις αν δεις τον αγαπημένο σου να απομακρύνεται από εσένα και τη σχέση σας…

Είναι γεγονός πως η καθημερινότητα φθείρει τη σχέση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ένα ζευγάρι που δεν προυπήρχαν. Πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις; Παρακολουθώντας τη σχέση σου στενά.

Προσπάθησε να περνάς χρόνο με τον αγαπημένο σου αλλά αν δεις ότι εκείνος απομακρύνεται σιγά σιγά λόω της καθημερινότητας και του δύσκολου προγράμματος που έχει τότε θα πρέπει να αναλάβεις δράση.

#1. Καθιέρωσε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού μαζί του. Καθήστε κάτω δείτε τα ημερολόγιά σας και αποφασίστε ποια μέρα θα είναι αυτή που θα αφιερώνετε 2-3 ώρες ο ένας στον άλλον. Πηγαίντε βόλτα για φαγητό, για ποτό ή σινεμά και απολαύστε τον κοινό σας χρόνο.

#2. Κανονίστε ένα ταξίδι μόνο για εσάς του δύο. Βρείτε μια αφορμή για να κάνετε αυτό το δώρο στον αγαπημένο σας, σε περίπτωση που δείτε ότι δεν το παίρνει εύκολα απόφαση από μόνος του.Μπορεί σαν δώρο να σας στοιχίσει αλλά σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.

#3. Ακολουθήστε τον σε κάποιο χόμπι που έχει. Αν παίζει τένις μπορείτε να ξεκινήσετε κι εσείς, αν παίζει κάποιο παιχνίδι στο κινητό μπορείτε να το παίξετε κι εσείς. Μπορεί αυτές οι κινήσεις να σας φαίνονται αστείες αλλά θα δημιουργήσουν μια επαφή με τον σύντροφό σας που προηγουμένως δεν υπήρχε.

Διαβάστε ακόμα: Ο μόνος λόγος για να κάνεις σεξ μετά τον χωρισμό είναι…

5 tips για να δημιουργήσεις μια πολύ υγιή σχέση με το άλλο σου μισό

3 tips για να τελειώσει απότομα ένας τσακωμός!

×