Σχέσεις-Σεξ

Το ένα πράγμα που χρειάζεσαι για να είσαι πιο σωστή μέσα στη σχέση σου

Θέλεις να έχεις μια υγιή και όμορφη σχέση; Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου; Τότε ξέχασε το παρελθόν σου! Το γνωρίζουμε πως το παρελθόν σου είναι αυτό που σε έφερε εδώ που είσαι σήμερα αλλά σίγουρα δεν πρέπει να καθορίζει το παρόν σου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αν κουβαλάς μέσα στη σχέση σου κατάλοιπα προηγούμενων σχέσεων τότε σίγουρα η σχέση σου θα καταλήξει να μοιάζει πολύ με την προηγούμενη.

Όλη η εμπειρία που έχεις αποκτήσει με προηγούμενες σχέσεις μπορεί να σε βοηθήσει ώστε κάθε νέα σχέση σου να είναι όλο και καλύτερη. Αρκεί όμως να μην μεταφέρεις τα προβλήματα κάθε σχέσης στην επόμενη.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να αφήνεις λίγο χρόνο ανάμεσα σε κάθε σχέση ώστε να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, να βλέπεις τι πήγε καλά και τι όχι και να μπαίνεις πιο συνειδητοποιημένη σε μια νέα σχέση γνωρίζοντας πού πατάς και τι ακριβώς θέλεις από έναν νέο σύντροφο.

Αφήνοντας το παρελθόν στο παρελθόν, αλλά παίρνοντας τα μαθήματα του παρελθόντος θα μπορέσεις να καταλάβεις τι αλλαγές πρέπει να κάνεις σε μια επόμενη σχέση.

Φυσικά μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αν το θέλει και εκείνος, για παλαιότερες σχέσεις σας, αλλά χωρίς να τις αφήσετε να επηρεάσουν το παρόν σας.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!