Μαλλιά
Prada: To hair look που είδαμε στην πασαρέλα είναι ανατρεπτικό και σας απαγορεύει να κόψετε τη φράντζα σας!
Ιδέες Διακόσμησης
Πως να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram!
Μαλλιά
Αν πιστεύετε πως δεν υπάρχει το τέλειο bob κάνετε λάθος -Δείτε την Taylor Hill και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από την τρίτη εβδομάδα του Πρω1νού στον αέρα, 21-25/9!
Home / Ζώδια / Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν μπορούν να αγαπήσουν για πάντα!

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν μπορούν να αγαπήσουν για πάντα!

Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σε κάθε ζώδιο που έχουν να κάνουν με την αγάπη χωρίς όρους που δεν τελειώνει ποτέ και δεν ξεθωριάζει με τα χρόνια. Υπάρχουν όμως και τα άλλα που κάνουν πολλά ζώδια να δυσκολεύεται απίστευτα να αγαπήσουν εις τους αιώνες των αιώνων. Ας τα δούμε αναλυτικά:

#Κριός
Οι Κριοί δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με την ιδέα πως θα αγαπάνε ένα άτομο για όλη τους τη ζωή και αυτό συμβαίνει επειδή θέλουν να μοιράζονται την αγάπη τους με οποιονδήποτε…ενδιαφέρεται να τη δεχτεί. Δεν προσπαθεί να σε πληγώσει με τη συμπεριφορά του αλλά ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς εύκολα.

#Ταύρος
Οι Ταύροι είναι ζώδια που αγαπάνε πολύ και δυνατά αλλά μέχρι να φτάσουν στο σημείο να αγαπήσουν και να αφεθούν στον έρωτα του παίρνει χρόνο γιατί είναι αρκετά πεισματάρηδες και δύσκολοι χαρακτήρες. Δώστους χρόνο και να είσαι σίγουροι πως όταν είναι έτοιμοι θα έρθουν εκείνοι σε εσένα.

#Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να αγαπήσουν παντοτινά γιατί προτιμούν να «παίζουν» δεξιά και αριστερά. Αν βρουν κάτι καλό φοβούνται να αφοσιωθούν σε αυτό γιατί αναρωτιούνται μήπως κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο. Είναι λίγο κακότροποι στην αγάπη αλλά αν καταφέρουν και νιώσουν σιγουριά τότε είναι οι πιο καλοί και τρυφεροί σύντροφοι.

#Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι λάτρεις του έρωτα και της αγάπης αλλά θα σου βγάλουν την πίστη μέχρι να τους κάνεις να παραδεχτούν πως εσύ είσαι για αυτούς και καμία άλλη. Η συμπεριφορά τους αυτή έχει να κάνει με το πότε θα νιώσουν έτοιμοι. Όσο κι αν τους πιέζεις, αν δεν νιώσουν άνετα να πουν το σ’αγαπώ και να το εννοούν, δεν θα το κάνουν.

Οπότε κορίτσια, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στο εξής. Σε ποιο ζώδια να επενδύσετε και σε ποιο όχι…

Διαβάστε ακόμα:  Για ποιο λόγο σε αγνοεί ο αγαπημένος σου (σύμφωνα με το ζώδιό του)!

Ζώδια και χαρακτήρας: Αυτά είναι τα σημεία τους που κάνει τους άλλους να τα αντιπαθούν!

×