Ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια καταπιέζουν τα συναισθήματά τους…μέχρι να εκραγούν!

Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό και αντιμετωπίζει αλλιώς κάθε δεδομένο στη ζωή του. Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν εκφράζονται εύκολα όταν τους ενοχλεί κάτι σε μια σχέση με αποτέλεσμα να μαζεύουν μέσα τους παράπονα και αρνητικά συναισθήματα. Τότε έρχεται κάποια στιγμή που γίνεται ένα μεγάλο ξέσπασμα που μπορεί ακόμα και να τερματίσει μια σχέση.

#1. Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα πολύ cool και χαλαρό ζώδιο με τεράστια υπομονή. Πολλές φορές δεν θα μιλήσει μέχρι να τον φτάσει κάποιος σε ένα σημείο που δεν θα μπορεί πλέον να μην αντιδράσει. Τότε το ξέσπασμα θα είναι τόσο έντονο που μπορεί να είναι και καθοριστικό για την εξέλιξη της σχέσης.

#2. Ιχθύς
Ο Ιχθύς δεν θέλει να κάνει κανέναν άνθρωπο να νιώθει άσχημα και ούτε θέλει να δημιουργεί εντάσεις. Αν δει όμως ότι μια κατάσταση πάει να ξεφύγει από τον έλεγχό του τότε θα αντιδράσει και θα αντιδράσει πολύ άσχημα.

#3. Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι προσπαθούν να κρατάνε τους εαυτούς τους μονίμως απασχολημένους ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι με αυτά που τους θυμώνουν. Θα ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι συμπεριφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσουν στο αμήν!

Διαβάστε ακόμα:

Αν ο σύντροφός σου είναι ένα από αυτά τα ζώδια…ίσως δεν τον ενδιαφέρει ο γάμος

Τι σημαίνει «τέλεια σχέση» για κάθε ζώδιο; (Μέρος Ι)

Τι σημαίνει «τέλεια σχέση» για κάθε ζώδιο; (Μέρος ΙI)