Ζώδια

Ζυγός: 10 tips για να τον κερδίσεις μια για πάντα

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που μπορείς δύσκολα να τον κερδίσεις αλλά αν τον κερδίσεις είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Ποια tips πρέπει να ακολουθήσεις για να τον κάνεις δικό σου για πάντα;

#1. Θέλει να νιώσει από την πρώτη στιγμή πως τον φροντίζεις.

#2. Τον ενδιαφέρει να έχει δίπλα του ένα άτομο που θαυμάζει και που μπορεί να τον επηρεάσει να κυνηγήσει και εκείνος τα όνειρά του.

#3. Δεν θέλει να του περιορίζουν σημαντικά την ελευθερία του. Θα δεχτεί να μην βγαίνει όλη την ώρα με τους φίλους του αλλά δεν θα δεχτεί αν του βάλεις τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

#4. Δεν θέλει να κρίνεις ποτέ και για κανένα λόγο την εμφάνισή του, εκτός αν το κάνεις πολύ διακριτικά.

#5. Θέλει να νιώθει πως έχει δίπλα του ένα άτομο που τον αγαπάει αληθινά. Μπορεί να μην είναι εκδηλωτικός αλλά του αρέσουν οι αγκαλιές, τα χάδια και τα φιλιά ακόμα και αν το κρύβει.

#6. Αν μαγειρεύεις ωραία έχεις ένα ακόμα πλεονέκτημα απέναντί του.

#7. Του αρέσει να τον προσέχουν όταν μιλάει και αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή του.

#8. Θα προσέξει μια γυναίκα που δίνει σημασία στα θέλω του και δεν προσπαθεί να τον αλλάξει ποτέ και για κανένα λόγο.

#9. Θέλει να νιώθει άνετα να συζητήσει μαζί σου τα πάντα. Δυσκολεύεται να ανοιχτεί και θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να τον κάνεις να αποκαλύψει προσωπικά πράγματα αλλά αν το πετύχεις θα νιώσει πως βρήκε τον άνθρωπό του.

#10. Θέλει να νιώθεις πως έχεις μια τρέλα που εκείνος την έχει αλλά δεν την εκδηλώνει εύκολα. Αν νιώσει πως εσύ είσαι μια γυναίκα που τον προκαλεί να προχωράει στη ζωή του θα σε λατρέψει για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό