Ζώδια

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Είσαι ερωτευμένη με έναν Υδροχόο και δεν ξέρεις πώς να τον κάνεις δικό σου μια για πάντα; Παρακάτω θα δεις τα 8 απλά βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις για να τον κερδίσεις δίπλα σου.

#1. Ένα πράγμα που λατρεύει ο Υδροχόος είναι το μυστήριο. Αν μπορείς λοιπόν να έχεις μια πιο μυστηριώδη συμπεριφορά τότε να ξέρεις πως μόνο καλό μπορείς να κάνεις στη σχέση σας. Αν μόλις τον γνώρισες και νιώθεις πως σε αγνοεί, τότε μην ανησυχείς γιατί ο Υδροχόος έτσι φέρεται αρχικά στα άτομα που τον ενδιαφέρουν.

#2. Μην αμελείς την εμφάνισή σου όταν είσαι με έναν Υδροχόο. Για αυτό το ζώδιο είναι σημαντικό να προσέχει η σύντροφός του την εμφάνισή της και να είναι πάντα εκθαμβωτική.

#3. Για να κερδίσεις έναν Υδροχόο θα πρέπει να είσαι πάνω από όλα φίλη του. Πλησιάσέ τον ως φίλη και κέρδισέ τον σιγά σιγά και με σταθερά βήματα.

#4. Μην δείχνεις από την αρχή τα συναισθήματά σου και κράτα λίγο χαμηλούς τους τόνους για να μην τον τρομάξεις. Όπως είπαμε και προηγουμένως ο Υδροχόος λατρεύει το μυστήριο.

#5. Άφησέ τον να υποθέτει πράγματα για τη ζωή σου και για εσένα την ίδια και μην είσαι μαζί του ανοιχτό βιβλίο. Με αυτόν τον τρόπο θα του κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο.

#6. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να είσαι ανεξάρτητη και να μην βασίζεσαι πάνω του για όλα. Ο Υδροχόος θέλει να έχει δίπλα του μια ανεξάρτητη γυναίκα που ξέρει να ζει τη ζωή της χωρίς να βασίζεται πάνω σε άλλους ανθρώπους.

#7. Το να είσαι δημιουργική στη σχέση σας είναι το κερασάκι στην τούρτα! Δεν είναι από τα ζώδια που βαριούνται εύκολα αλλά για να τον συναρπάσεις είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου.

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!