Ζώδια

Aυτά τα 6 ζώδια συνηθίζουν να κρύβουν τα συναισθήματά τους- Δες ποια είναι!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν τους αρέσει να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και προτιμούν να τα κρύβουν ή να τα καταπιέζουν. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

#1. Υδροχόος
Οι Υδροχόοι νιώθουν αρκετά άβολα με τα συναισθήματά τους και δεν νιώθουν άνετα ούτε όταν άνθρωποι από τον περίγυρό τους τούς εκφράζουν τα δικά τους αισθήματα. Δεν θα καταφέρουν να σου εκφράσουν λεκτικά αυτό που νιώθουν αλλά θα στο δείξουν με άλλους τρόπους.

#2. Ταύρος
Ο Ταύρος δεν θα ανοιχτεί εύκολα παρά μόνο αν νιώθει πως μπορεί να σε εμπιστευτεί στο 100%. Δεν θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του εύκολα αλλά με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρεις και τότε θα έχεις δίπλα σου έναν Ταύρο που μπορεί να ανοιχτεί.

#3. Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ένα ακόμα ζώδιο που προτιμάει να μην εκφράζει τα συναισθήματά του εκτός και αν είναι απολύτως απαραίτητο. Θα προσπαθήσει να βρει τρόπο για να τη γλυτώσει αλλά αν δεν τα καταφέρει θα αναγκαστεί να εκφραστεί έστω και λακωνικά.

#4. Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι πιστεύουν ότι τα συναισθήματα τους αποπροσανατολίζουν και γι’αυτό αποφεύγουν να εκφραστούν για αυτά. Αν τους αναγκάσεις να μιλήσουν για το πώς νιώθουν θα το κάνουν…αλλά με βαριά καρδιά.

#5. Ζυγός
Οι Ζυγοί δείχνουν πως δεν νιάζονται αλλά στην πραγματικότητα νιώθουν πολλά πράγματα και νιώθουν αρκετά έντονα! Αν νιώσουν πως μοιράζεστε τα ίδια συναισθήματα θα μπορέσουν να εκφραστούν πιο εύκολα.

#6. Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένο ζώδιο και αισθάνονται πολύ έντονα πράγματα. Ωστόσο φοβούνται πολύ μην χάσουν τον έλεγχο και για αυτό τον λόγο αποφεύγουν να εκφραστούν εκτός και αν είναι 100% σίγουροι για την εξέλιξη της σχέσης σας. Μόλις νιώσουν έτοιμοι θα είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να σου πουν τι νιώθουν.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό