Ζώδια

Να γιατί οι Τοξότες είναι τόσο δύσκολοι στις σχέσεις τους…

Τοξότες δεν είναι εύκολοι σαν χαρακτήρες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι που κάνουν τόσο δύσκολη τη συμβίωση μαζί τους. Μπορεί στην αρχή της σχέσης τα ίδια χαρακτηριστικά να φαίνονται ιδανικά αλλά στην πορεία είναι γεγονός πως τα ίδια αυτά στοιχεία είναι αυτά που θα σε εκνευρίζουν.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζουν περισσότερο οι Τοξότες είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Ωστόσο ακόμα και αν δεν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια και πάλι έχεις ελπίδες με έναν Τοξότη. Απλά θα πρέπει να μάθεις να κάνεις υποχωρήσεις και να έχεις υπομονή.

Αν ένας Τοξότης ενδιαφέρεται για εσένα θα στο δείξει από την πρώτη στιγμή και δεν θα αφήσει να αιωρείται τίποτα. Πρόκειται για ένα ζώδιο που σε γενικές γραμμές είναι ξεκάθαρο στα λόγια του και πάντα διεκδικεί αυτό που θέλει.

Τα ραντεβού με έναν Τοξότη είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις. Είναι πολύ αυθόρμητοι και παθιασμένοι, όσο κανένα άλλο ζώδιο. Είναι επίσης ένα ζώδιο που θα σου δείξει πόσο δυναμικό είναι από το πρώτο λεπτό.

Μπορεί να έχουν κάποια αρνητικά στοιχεία, όμως αυτά τα αρνητικά τους είναι ταυτόχρονα και θετικά. Για παράδειγμα μπορεί ο δυναμισμός τους να σας ελκύει στην αρχή και στην πορεία να νιώσετε πως δεν τον αντέχετε.

Δεν θα μπορέσετε εύκολα να βγείτε μαζί τους ραντεβού:

1. …Επειδή είναι αρκετά ανυπόμονοι και το δείχνουν.

2. …Επειδή είναι εγωκεντρικοί και τους αρέσει να γυρίζουν τα πάντα γύρω από αυτούς.

3. … Επειδή κάποιες στιγμές είναι απόμακροι και απρόσιτοι.

4. … Επειδή είναι υπερβολικά αυθόρμητοι.

5. … Επειδή παίρνουν τους τσακωμούς και τις διαφωνίες πολύ στα σοβαρά.

6. …Επειδή δεν μπορούν ποτέ και για κανένα λόγο να ζήσουν μια απλή ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Ταύρος: Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για σένα βάσει ζωδίου…

Ταύρος: Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για σένα βάσει ζωδίου… (Μέρος ΙΙ)

Οι 7 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις αν είσαι ερωτευμένος με έναν Υδροχόο